Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γρεβενών καταδικάζει την κυβερνητική απόφαση παύσης λειτουργίας της δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων υπαλλήλων, την παράδοση του τεράστιου πολύτιμου αρχείου της και της πολύχρονης ιστορίας της, την παύση εκπομπής των πολυάριθμων περιφερειακών σταθμών ανά την Ελλάδα, που μετέφεραν τον πολιτισμό και τη γνώση σε όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό. Όταν η αντίληψη για πρόοδο και εξυγίανση διέρχεται μέσα από αντισυνταγματικές πρακτικές, κοινωνικό μαρασμό, επαγγελματικό αποκλεισμό. τότε καταργείται η έννοια της δημοκρατίας και του πολίτη.

Η μαύρη οθόνη στους δέκτες μας ας γίνει η φωνή της αντίστασης όλων μας στις απαράδεκτες τακτικές που αποδομούν τα δικαιώματά μας. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γρεβενών με το επιστημονικό του κύρος και τη διαρκή παρουσία και συμμετοχή των μελών του, θα προασπίζεται το δικαίωμα όλων μας στη δημοκρατία και το σεβασμό στο Σύνταγμα.

Για το Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών
Η Πρόεδρος Δήμητρα Καραθάνου
Η Γενική Γραμματέας Φωτεινή Τζουβάρα
Ο ταμίας Γρηγόριος Κιούρκας
Τα μέλη Μαρία Μαλέκα – Στέλλα Παπαλάμπρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.