Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γρεβενών θα προασπίζεται το δικαίωμα όλων μας στη δημοκρατία” …

15 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γρεβενών καταδικάζει την κυβερνητική απόφαση παύσης λειτουργίας της δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων υπαλλήλων, την παράδοση του τεράστιου πολύτιμου αρχείου της και της πολύχρονης ιστορίας της, την παύση εκπομπής των πολυάριθμων περιφερειακών σταθμών ανά την Ελλάδα, που μετέφεραν τον πολιτισμό και τη γνώση σε όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό. Όταν η αντίληψη για πρόοδο και εξυγίανση διέρχεται μέσα από αντισυνταγματικές πρακτικές, κοινωνικό μαρασμό, επαγγελματικό αποκλεισμό. τότε καταργείται η έννοια της δημοκρατίας και του πολίτη.

Η μαύρη οθόνη στους δέκτες μας ας γίνει η φωνή της αντίστασης όλων μας στις απαράδεκτες τακτικές που αποδομούν τα δικαιώματά μας. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γρεβενών με το επιστημονικό του κύρος και τη διαρκή παρουσία και συμμετοχή των μελών του, θα προασπίζεται το δικαίωμα όλων μας στη δημοκρατία και το σεβασμό στο Σύνταγμα.

Για το Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών
Η Πρόεδρος Δήμητρα Καραθάνου
Η Γενική Γραμματέας Φωτεινή Τζουβάρα
Ο ταμίας Γρηγόριος Κιούρκας
Τα μέλη Μαρία Μαλέκα – Στέλλα Παπαλάμπρου

This entry was posted on Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2013 at 15:10 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply