Κοινή απόφαση Κεδίκογλου-Στουρνάρα

Ο Γκίκας Μάναλης ειδικός διαχειριστής για την εκκαθάριση της ΕΡΤΕιδικός διαχειριστής για την εκκαθάριση της ΕΡΤ αναλαμβάνει ο Γκίκας Μάναλης, ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του φορέα, πριν το λουκέτο που μπήκε την περασμένη Τρίτη.

Αυτό προβλέπεται σε κοινή απόφαση του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Σίμου Κεδίκογλου και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αναφέρεται συγκεκριμένα πως τον κ. Μάναλη «προσλαμβάνουμε ως ειδικό διαχειριστή, με σχέση έμμισθης εντολής, για τη διαχείριση του συνόλου των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού της ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της που μεταβιβάστηκαν στο Δημόσιο». Η σχέση αυτή ισχύει – βάσει της απόφασης – μέχρι τη σύσταση του νέου φορέα.

Ο κ. Μάναλης είχε αναλάβει το τελευταίο διάστημα καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και σε δηλώσεις του είχε διαβεβαιώσει πως δεν πήγε στην ΕΡΤ για να την κλείσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.