Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γκίκας Μάναλης ειδικός διαχειριστής για την εκκαθάριση της ΕΡΤ

Ιούνιος 14th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Κοινή απόφαση Κεδίκογλου-Στουρνάρα

Ο Γκίκας Μάναλης ειδικός διαχειριστής για την εκκαθάριση της ΕΡΤΕιδικός διαχειριστής για την εκκαθάριση της ΕΡΤ αναλαμβάνει ο Γκίκας Μάναλης, ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του φορέα, πριν το λουκέτο που μπήκε την περασμένη Τρίτη.

Αυτό προβλέπεται σε κοινή απόφαση του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Σίμου Κεδίκογλου και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αναφέρεται συγκεκριμένα πως τον κ. Μάναλη «προσλαμβάνουμε ως ειδικό διαχειριστή, με σχέση έμμισθης εντολής, για τη διαχείριση του συνόλου των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού της ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της που μεταβιβάστηκαν στο Δημόσιο». Η σχέση αυτή ισχύει – βάσει της απόφασης – μέχρι τη σύσταση του νέου φορέα.

Ο κ. Μάναλης είχε αναλάβει το τελευταίο διάστημα καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και σε δηλώσεις του είχε διαβεβαιώσει πως δεν πήγε στην ΕΡΤ για να την κλείσει.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 14th, 2013 at 07:11 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply