Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συμπαράσταση στην ΕΡΤ από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας – Η δήλωση του Περιφερειάρχη (Video)

Ιούνιος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το Δ.Σ. και οι συνάδελφοι του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στους συναδέλφους εργαζόμενους της ΕΡΤ .

Η αιφνιδιαστική διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ με στόχο να καταπνιγεί στη γέννησή της από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τον Ελληνικό λαό δεν πρέπει να περάσει.

Η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης γα τη διακοπή του κρατικού φορέα ενημέρωσης και πολιτισμού εν γένει θα πρέπει να βρει όλο τον Ελληνικό λαό απέναντι.

Οι πολίτες περιμένουν πολιτικές λύσεις και όχι γκεμπελικές πρακτικές. Ο ξαφνικός θάνατος οποιουδήποτε οργανισμού χωρίς καν προσπάθεια επίλυσης των όποιων προβλημάτων που μπορεί να υπάρχουν, ανακινεί υποψίες και το λιγότερο ΔΟΛΟ έναντι του κοινού συμφέροντος της χώρας.

Τη στιγμή που στην περιφέρεια που ζούμε πέραν της ΕΡΑ και της ΕΡΤ δεν μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε αξιόπιστη ενημέρωση από το πανελλήνιο, και ποιοτική ψυχαγωγία, μιας και η ιδιωτική πρωτοβουλία των μεγαλοεργολάβων δεν μπορεί να “επενδύει” σε μη “αποδοτικές” περιοχές όπως η δική μας.

Την ώρα που τα ιδιωτικά ΜΜΕ εκπέμπουν παράνομα σε δημόσιες συχνότητες με προσωρινές άδειες λειτουργίας εδώ και 22 χρόνια, και με πομπούς που πληρώθηκαν από τους δήμους και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

Την ίδια ώρα που τα ελλείμματα των ιδιωτικών ΜΜΕ καλύπτονται από τα διόδια που έχουν εκχωρηθεί στους μιντιάρχες-εργολάβους, την ανάθεση έργων και των εφοπλιστικών φοροαπαλλαγών.

Την ίδια ώρα πριμοδοτούνται με το κλείσιμο της ΕΡΤ τα χρεοκοπημένα ιδιωτικά ΜΜΕ να συνεχίσουν να παράγουν  “αντικειμενική” ενημέρωση και τούρκικες σαπουνόπερες….

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης και απαιτεί να συνεχιστεί η λειτουργία της ΕΡΤ χωρίς καμία απόλυση εργαζομένου, και να ακυρωθούν τα σχέδια ιδιωτικοποίησής της και περιορισμού του δικαιώματος της ελεύθερης και ακηδεμόνευτης από αφεντικά, ενημέρωσης του Ελληνικού λαού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Δ. Καραθανάσης

Δείτε την δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή:

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούνιος 13th, 2013 at 13:25 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply