Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκδήλωση από το 2ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών

Ιούνιος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών με ανακοίνωσή του και φωτογραφίες, μάς θυμίζει την εκδήλωση : “Γυμναστικές Επιδείξεις 2013” :

Πραγματοποιήθηκε χθες 12 Ιουνίου στις 9.00 π.μ. με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, από το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων, η εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους.

Στην αρχή έγιναν χαιρετισμοί από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Γιώργο Ζιώγο, το Σχολικό Σύμβουλο κ. Θανάση Μαλέτσκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Παλάσκα και την πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Καραπά Ολυμπία.

Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις: από την A΄ τάξη που παρουσίασε «Το τρεχαντηράκι στο πέλαγος» (τραγούδι και παιχνίδι), η Β΄ τάξη που παρουσίασε «Το καλοκαιράκι» (τραγούδι), ποιήματα και «μπρατσάκια τέλος», η Γ΄ τάξη που παρουσίασε αφήγηση με θέμα «Μαμά σ’ αγαπώ», η Δ΄τάξη που παρουσίασε τα ποιήματα («Οι μαθητές», «Ο καλός ο μαθητής», «τα κατορθώματά μας») και «γραμματομπουγάδα», ομάδα κοριτσιών της Στ΄ τάξης παρουσίασε ένα χορευτικό, η Ε1΄τάξη που παρουσίασε την «Αναβίωση των παραδοσιακών παιχνιδιών» και δύο χορευτικά, η Ε2΄τάξη που παρουσίασε τα τραγούδια («Από την Εγώπολη στην Εσύπολη», «Το καλοκαίρι») και παιχνίδι, οι μαθητές του ΣΤ1΄και ΣΤ2΄παρουσίασαν «Παιχνίδια του νερού και της τρεχάλας», η ΣΤ1΄τάξη παρουσίασε το Σκετς «Σχολική Επιθεώρηση», η ΣΤ2΄τάξη το σκετς «Φσσς μπόινγκ τουΐστ», ενώ στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε ένας πολύ πλούσιος μπουφές από γλυκά και άλλα εδέσματα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Την παρουσίαση του προγράμματος της εκδήλωσης έκανε η καθηγήτρια Αγγλικών κ. Λουκία Καραχάλιου και την παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ το Σχολικό Σύμβουλο κ. Θανάση Μαλέτσκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Παλάσκα, καθώς και όλο τον κόσμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Καλό καλοκαίρι….

2ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών

Περισσότερα μαζί με φωτογραφίες αλά και Video μπορείτε να δείτε εδώ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούνιος 13th, 2013 at 14:42 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply