Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Βουλιάζει” η χώρα – Δείτε ποιοί απεργούν σήμερα Πέμπτη

13 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

24ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ- Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων – Χωρίς ενημέρωση…

Μπαράζ απεργιών την Πέμπτη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και τις απολύσεις εργαζομένων.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΣΥ κήρυξαν 24ωρη πανελλαδική απεργία. Τη συμμετοχή της στην αυριανή απεργία ανακοίνωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ – ΔΥΟ).

Στην απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για το κλείσιμο της ΕΡΤ θα συμμετάσχουν εργαζόμενοι στα μέσα μετάφορας. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Το μετρό, το τραμ και ο ηλεκτρικός θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως της 9 π.μ.

Δίωρη στάση εργασίας θα πραγματοιποίησουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με αποτέλσμα να μην πραγματοποιηθούν πτήσεις μεταξύ 15:00 – 17:00.

Νέα 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ κήρυξε και η ΕΣΗΕΑ με νέα ανακοίνωση. “Συνεχίζουμε τις επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προκηρύσσοντας νέα 24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη στις 6πμ σε όλα τα ΜΜΕ, δημοτικά και ιδιωτικά” σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούνκαι  οι νοσοκομειακοί γιατροί ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στη ΕΡΤ αλλά και σε μια κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στις…πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για λουκέτα παντού.

Απεργία έχουμε και από το ΠΑΜΕ.

This entry was posted on Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2013 at 07:18 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply