Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Γυμναστικές επιδείξεις» 2013 από το 2ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών (Φωτογραφίες και Video)

13 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-JeYdaQ79IgE/Ubjw4RwcaOI/AAAAAAAB9xM/4_tPjoLTUMI/s1600/DSC_0068.JPGΓια μία ακόμη χρονιά το 2ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών αναβίωσε τις γνωστές (στους μεγαλύτερους) Γυμναστικές Επιδείξεις.

Καταβάλλοντας μεράκι και διαθέτοντας πολύ ευρηματικότητα, μαθητές και εκπαιδευτικοί πρόσφεραν το πρωί της Τετάρτης (12/6), στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους «τον καλύτερό τους εαυτό».

Με χορό, τραγούδι, θέατρο και πολύ παιχνίδι, μπροστά σε πολλούς γονείς, συγγενείς αλλά και φίλους, αποχαιρέτησαν την φετινή σχολική χρονιά ανανεώνοντας το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Αποχαιρέτησαν όμως και τους απόφοιτους πλέον του σχολείου τους που από του χρόνου θα βρεθούν στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου.

Δείτε πολλές φωτογραφίες (κάντε κλικ για μεγέθυνση) και Video:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προσέφερε στα παιδιά και σε όλους τους παρευρισκόμενους και… του πουλιού το γάλα:

Δείτε:

 


 

 

 

Star-fm.gr: Και του χρόνου. Καλό καλοκαίρι.

ΥΓ: Ακόμη περισσότερες φωτογραφίες  (με μεγαλύτερη ανάλυση και χωρίς logo), αλλά και ολόκληρο το Video  από την εκδήλωση, θα βρείτε στο ΦΩΤΟ SΤUDIO Ράμμος.

This entry was posted on Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2013 at 01:49 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply