Σ. Κεδίκογλου: Ο νέος φορέας θα λειτουργήσει μέχρι τις 29 Αυγούστου με προσωπικό 1000 με 1200 άτομα

Και το όνομα αυτής ΝΕΡΙΤ - Ολο το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ που δόθηκε σήμερα για δημόσια διαβούλευση

Μέχρι τις 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει ο νέος κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM. 

Οπως είπε χαρακτηριστικά αναρτήθηκε στο διαδίκτυο για να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το σχετικό νομοσχέδιο, χωρίς το οργανόγραμμα. Όπως προβλέπεται το νέο όνομα του φορέα είναι Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ).

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ακόμη ότι ο νέος κρατικός φορέας θα απασχολεί τουλάχιστον 1000 με 1200 άτομα ενώ ήδη έχει γίνει η επιλογή ατόμων εγνωσμένου κύρους για τη στελέχωσή του. Για το υπάρχον προσωπικό διευκρίνισε ότι θα απολυθεί όλο αλλά θα έχουν προτεραιότητα στις νέες προσλήψεις όσοι πραγματικά έχουν αποδώσει έργο στην ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια.

Οσον αφορά τη διαφωνία των αρχηγών του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ για το κλείσιμο της ΕΡΤ σημείωσε ότι τόσο ο κ. Ευ. Βενιζέλος όσο και ο κ. Φ. Κουβέλης ήταν ενήμεροι και είχαν στα χέρια τους το σχετικό νομοσχέδιο από την περασμένη Κυριακή ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα διαταραχθούν οι σχέδεις της τρικομματικής κυβέρνησης.

Διαβάστε εδώ όλο το νομοσχέδιο

BHMA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.