Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μοναχιτίου την Κυριακη 09 Ιουνιου πραγματοποιησε καθαρισμό των αύλειων χώρων του Δημοτικού Σχολείου, της Εκκλησίας και του Νεκροταφειου καθώς και δενδροφύτευση της περιοχής.

Την δραση του Συλλογου τιμησαν με την παρουσια τους ο Περιφεριακος Συμβουλος κ.Γιάτσιος Ιωαννης και ο Αντιδημαρχος Καθαριοτητας κ.Παλάσκας Κων/νος τους οποιους ευχαριστουμε θερμα για την παρουσια και τη χορηγια τους! Επισης χαιρετισμο εστειλε και ο Βουλευτης του νομου κ.Κοψαχείλης Τιμολεων.

Ιδιαιτερα συγχαιρουμε και ευχαριστουμε τους μεγαλυτερους σε ηλικια εθελοντες οι οποιοι δουλεψαν το ιδιο σκληρα με τους νεους φεροντας το επιθυμητο αποτελεσμα!

Ευχομαστε στο μελλον παρομοιες πρωτοβουλιες να στεφθουν με την ιδια επιτυχια Θελουμε τη στηριξη και συμπαρασταση ολων ωστε να κρατησουμε το χωριο μας ζωντανο και να το κανουμε ακομη πιο ομορφο!!!

Με τιμή,

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ    Μαρίνα ΖΑΡΚΑΔΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.