Μετά την επιστολή της  Μείζονος Αντιπολίτευσης αναφορικά με την σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου για το ζήτημα του Δημοτικού Γηπέδου Γρεβενών, ο Προεδρος του Δημοτικού Βασίλειος Λάτσος έστειλε την παρακάτω απάντηση:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα, ότι στις 11-6-2013 έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο άρθρο, που υπογράφεται από τους συμβούλους της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι καλείται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Την επομένη ημέρα με αγωνία τόσο εγώ όσο και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του δήμου, προσπαθήσαμε να βρούμε τη σχετική αίτηση, αλλά ματαίως αυτή δεν ανευρέθει.

Γεννάται λοιπόν το ερώτημα είναι δυνατόν οι καθ΄όλα αγαπητοί συνάδελφοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης να μην γνωρίζουν την τυπική και ουσιαστική διαδικασία ότι πρέπει να υπαβάλλουν γραπτώς αίτηση για σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης;

Προσωπικά δεν θέλω να πιστεύω ότι το έκαναν για λόγους προβολής διότι θα ήταν τούλαχιστον ατόπημα να πιστεύουν ότι μπορούν να αιτούνται οτιδήποτε πόσο μάλλον τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης μέσω διαδικτυακών μέσων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Λάτσος Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.