Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στην Μείζονα Αντιπολίτευση

Ιούνιος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μετά την επιστολή της  Μείζονος Αντιπολίτευσης αναφορικά με την σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου για το ζήτημα του Δημοτικού Γηπέδου Γρεβενών, ο Προεδρος του Δημοτικού Βασίλειος Λάτσος έστειλε την παρακάτω απάντηση:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα, ότι στις 11-6-2013 έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο άρθρο, που υπογράφεται από τους συμβούλους της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι καλείται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Την επομένη ημέρα με αγωνία τόσο εγώ όσο και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του δήμου, προσπαθήσαμε να βρούμε τη σχετική αίτηση, αλλά ματαίως αυτή δεν ανευρέθει.

Γεννάται λοιπόν το ερώτημα είναι δυνατόν οι καθ΄όλα αγαπητοί συνάδελφοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης να μην γνωρίζουν την τυπική και ουσιαστική διαδικασία ότι πρέπει να υπαβάλλουν γραπτώς αίτηση για σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης;

Προσωπικά δεν θέλω να πιστεύω ότι το έκαναν για λόγους προβολής διότι θα ήταν τούλαχιστον ατόπημα να πιστεύουν ότι μπορούν να αιτούνται οτιδήποτε πόσο μάλλον τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης μέσω διαδικτυακών μέσων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Λάτσος Βασίλειος

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούνιος 12th, 2013 at 21:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply