Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοινώνεται ο αριθμός των εισακτέων

Ιούνιος 11th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Στα μέσα Ιουνίου η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων

Ανακοινώνεται ο αριθμός των εισακτέωνΤον αριθμό των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση για το έτος 2013-2014 ανακοινώνει σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Στα μέσα Ιουνίου θα γίνει η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων. Τότε θα ξεκινήσει εκ νέου και η διαδικασία για την απόκτηση προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) για υποβολή μηχανογραφικού από τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, αλλά και την υπαγωγή τους σε μία ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια).

Όπως γράφει το Newsbeast.gr, όλοι οι υποψήφιοι είτε των Γενικών Λυκείων (90% και 10%) είτε των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδες Α΄ και Β΄) πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι. Παράλληλα, όσοι από τους υποψηφίους εμπίπτουν σε κάποια ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσκομίσουν στο Λύκειό τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ελεγχθούν και να χαρακτηριστούν ως ειδική περίπτωση.

This entry was posted on Τρίτη, Ιούνιος 11th, 2013 at 09:47 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply