Τη ζωή του έχασε ένας 38χρονος κριτής, ο οποίος επόπτευε το Grand Prix του Καναδά, όταν παρασύρθηκε από γερανό στους τελευταίους γύρους του αγώνα της Formula 1, όπως ανακοίνωσαν η διοργανώτρια αρχή και η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA ).

Η ταυτότητά του δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο η FIA επιβεβαίωσε ότι ο κριτής, που ήταν μέλος του Notre Dame Automobile Club, κατάληξε σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο άτυχος εργαζόμενος βοηθούσε να απομακρυνθεί ένα αυτοκίνητο που είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 38χρονος κριτής μαζί με ένα ακόμη εργαζόμενο συνόδευαν εκτός πίστας τον γερανό που απομάκρυνε το μονοθέσιο αυτοκίνητο της εταιρείας Sauber του μεξικανού οδηγού Εστεμπάν Γκουτιέρες, όταν σκόνταψε με αποτέλεσμα να τον παρασύρει ο γερανός.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 15:30 τοπική ώρα, μπροστά από τα πολυτελή καταλύματα που βρίσκονται στην αρχή της ευθείας των pit stop. O 38χρονος είχε δέκα χρόνια εμπειρίας σε ανάλογους αγώνες ενώ είναι ο τρίτος κριτής που σκοτώνεται κατά τη διάρκεια ενός Grand Prix της Formula 1 από το 2000.

ΑΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο, Reuters

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.