ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Μαντλέν της ΣουηδίαςΤον εκλεκτό της καρδιάς της, χρηματιστή Κρίστοφερ Ο’ Νιλ, παντρεύτηκε χθες στη Στοκχόλμη η τέταρτη στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου, πριγκίπισα Μαντλέν.

Η γαμήλια τελετή που έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι του παλατιού μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση της Σουηδίας.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό, η πριγκίπισσα Τακαμάντο της Ιαπωνίας και ο πρίγκιπας Έντουαρντ της Αγγλίας, καθώς και πρίγκιπες από τη Νορβηγία, τη Δανία, την Ελλάδα και το Λουξεμβούργο.

Εκτός από εκπροσώπους βασιλικών οικογενειών μεταξύ των καλεσμένων βρισκόταν και ο Τζον Τέιλορ από το βρετανικό συγκρότημα Duran Duran.

Η πριγκίπισσα γνώρισε τον βρετανο-αμερικανό Ο’ Νιλ στη Νέα Υόρκη, όταν εκείνη εργαζόταν για το μη κερδοσκοπικό οργανισμό, World Childhood Foundation που είχε ιδρύσει η μητέρα της.

Η μικρότερη κόρη του βασιλιά Γουστάβου 16ου και της βασίλισσας Σίλβια έχει διατηρήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ από την στιγμή που μετακόμισε στην Νέα Υόρκη το 2010, έπειτα από το άδοξο τέλος του αρραβώνα της με σουηδό δικηγόρο.

Ο 38χρονος χρηματιστής δεν ήθελε να πάρει μετά το γάμο του τον τίτλο του πρίγκιπα, που θα τον ανάγκαζε να λάβει τη σουηδική υπηκοότητα και να εγκαταλείψει τη δουλειά του.

Όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ, το ζευγάρι δεν έχει εκδηλώσει επιθυμία να εγκατασταθεί στη Σουηδία και αναμένεται να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη μετά το μήνα του μέλιτος.

Η πριγκίπισσα Μαντλέν, δούκισσα του Χέλσινγκλαντ και του Γκάστρικλαντ, είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής για το θρόνο της Σουηδίας, έπειτα από την αδελφή της Βικτώρια, την ανιψιά της Εστέλ και τον αδελφό της Καρλ Φιλίπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.