Πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ ομολογεί ότι χρωστάει η Δήμητρα Παπανδρέου και για την κατάστασή της αυτή «δείχνει» ως υπεύθυνη την οικογένεια Παπανδρέου.

Η πετσοκομμένη σύνταξή της ως χήρα πρώην πρωθυπουργού, την οποία μοιράζεται με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, είναι το μοναδικό εισόδημά της σήμερα. Καθώς τα σχέδια της για αξιοποίηση της βίλας στην Εκάλη δεν ευοδώθηκαν.

Επίσης, όπως δηλώνει η ίδια στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», «τα χρέη προέκυψαν από δικαστικά βάρη, καθώς η οικογένεια Παπανδρέου με είχε κυνηγήσει με κάθε τρόπο». Μια από τις υποθέσεις ήταν και δικαστική διαμάχη στην οποία ενεπλάκη αναφορικά με το σπίτι στο Ψυχικό, με αποτέλεσμα η Δήμητρα Παπανδρέου να κληθεί να πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση.

«Έπειτα υπήρξαν κάποια δάνεια από τράπεζες για την αποπεράτωση του συγκροτήματος με τις μεζονέτες… αλλά και υποχρεώσεις όπως η εφορία. Παλεύω να βρω άκρη και τη δύναμη να μείνω δυνατή» προσθέτει η κ. Παπανδρέου.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή εικόνα του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει καθώς θεωρεί ότι το κόμμα έχει διαλυθεί σε κομματάκια, ενώ δε διστάζει να αποκαλύψει ότι «ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά… οι πολιτικοί δεν ήθελαν».

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.