Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη με τον Υπουργό Παιδείας για το «ΤΕΙ Γρεβενών»

Ιούνιος 8th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Κοψαχείλη ότι ισχύουν στο ακέραιο όλες οι δεσμεύσεις που είχε αναλάβει σε προηγούμενη συνάντηση τους…

Με αφορμή την αναστάτωση που προέκυψε μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος 90 (ΦΕΚ Α’ 130/2013)και συγκεκριμένα του άρθρου 8 του παραπάνω διατάγματος που αναφέρεται στις μεταβατικές διατάξεις για το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου της Καστοριάς, ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών συναντήθηκε χθες με τον Υπουργό Παιδείας κ.Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Κοψαχείλη ότι ισχύουν στο ακέραιο όλες οι δεσμεύσεις που είχε αναλάβει σε προηγούμενη συνάντηση τους, παρουσία του κ. Δημάρχου και κ. Αντιπεριφεριάρχη Γρεβενών. Η ένταξη του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου στην Κοζάνη προέκυψε από τυπογραφικό λάθος το οποίο θα διορθωθεί σε επόμενο ΠΔ.

Η Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας έχει πλέον έδρα τα Γρεβενά, έχει νέο γνωστικό αντικείμενο και σε συνδυασμό με τη μελλοντική ένταξη και του εκπαιδευτικού προσωπικού του καταργηθέντος Τμήματος της Καστοριάς, αναπτύσσει δυναμικές προοπτικές για το ΤΕΙ Γρεβενών.

Ο βουλευτής θέλει να ευχαριστήσει τους θεσμικούς φορείς του τόπου για την άμεση αντίδραση τους, η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι με πνεύμα συνεργασίας και συλλογική δράση μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα και να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για τον τόπο.

Όπως έχει τονίσει και στο παρελθόν ο κ. Κοψαχείλης, σκοπός και στόχος όλων πρέπει να είναι η διαφύλαξη, η ενίσχυση και η διαρκής ακαδημαϊκή ανάπτυξη του εκπαιδευτικού ιδρύματος των Γρεβενών.

 

Γραφείο Τύπου

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Σάββατο, Ιούνιος 8th, 2013 at 11:19 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply