http://4.bp.blogspot.com/-I0dNNZwGAPI/UbFkihK8__I/AAAAAAAB9Kc/nv795rnVveo/s1600/IMG1195.jpgΔιεξήχθη, με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Γρεβενών, αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου «Κώστας Ταλιαδούρης», η επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Η καινοτομία στην εκπαίδευση: Παρουσιάσεις προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2012-13», η οποία συνδιοργανώθηκε από τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης Γρεβενών και 62ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής καθώς και από την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις των Σχολικών Συμβούλων και της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στη συνέχεια να χειροκροτήσουν παρουσιάσεις καινοτόμων προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολειών και Νηπιαγωγείων των Γρεβενών με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια των παρουσιάσεων των προγραμμάτων θα λειτουργήσει έκθεση με παιδαγωγικό και ενημερωτικό υλικό, έργα παιδιών, κατασκευές και φωτογραφίες που προέρχονται από τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2012-12, η οποία θα παραμείνει στο Διοικητήριο Γρεβενών, για επισκέψεις γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών, έως και την Πέμπτη 13-6-2013.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.