Στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των ατόμων που τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό τα ξημερώματα της Παρασκευής κάτω από το αυτοκίνητο της διεύθυντριας των φυλακών Κορυδαλλού αναζητούν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής

«Χτύπημα» ατόμων που σχετίζονται με τους Πυρήνες της Φωτιάς «βλέπει» η Αντιτρομοκρατική στην έκρηξη στη ΔάφνηΠληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από την τρομοκρατική επίθεση να κρύβονται άτομα που σχετίζονται με την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4.40 τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας στη Δάφνη.

Από την έκρηξη στο ΙΧ της Διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού τραυματίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα και σε παρακείμενα κτίρια

Μετά την έκρηξη εκδηλώθηκε πυρκαγιά που κατασβέστηκε από πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με τρία οχήματα.

Είχαν προηγηθεί στις 4.15 απειλητικά τηλεφωνήματα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην ιστοσελίδα Zougla όπου ο άγνωστος ανέφερε πως θα εκραγεί βόμβα σε 20 λεπτά.

Όπως γράφει το tovima.gr από θραύσματα τζαμιών τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα. Επίσης από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα ενώ φθορές υπέστησαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και διαμερίσματα πολυκατοικιών.

Ο χώρος είναι αποκλεισμένος από αστυνομικούς και στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.