Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενα || Επιμορφωτική Ημερίδα: Η καινοτομία στην εκπαίδευση – Παρουσιάσεις προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

Ιούνιος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-I0dNNZwGAPI/UbFkihK8__I/AAAAAAAB9Kc/nv795rnVveo/s1600/IMG1195.jpgΔιεξήχθη, με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Γρεβενών, αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου «Κώστας Ταλιαδούρης», η επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Η καινοτομία στην εκπαίδευση: Παρουσιάσεις προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2012-13», η οποία συνδιοργανώθηκε από τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης Γρεβενών και 62ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής καθώς και από την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις των Σχολικών Συμβούλων και της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στη συνέχεια να χειροκροτήσουν παρουσιάσεις καινοτόμων προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολειών και Νηπιαγωγείων των Γρεβενών με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια των παρουσιάσεων των προγραμμάτων θα λειτουργήσει έκθεση με παιδαγωγικό και ενημερωτικό υλικό, έργα παιδιών, κατασκευές και φωτογραφίες που προέρχονται από τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2012-12, η οποία θα παραμείνει στο Διοικητήριο Γρεβενών, για επισκέψεις γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών, έως και την Πέμπτη 13-6-2013.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 7th, 2013 at 07:47 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply