Μεγαλοπόδαρος: Θεωρίες συνωμοσίας, ο στρατός και ντοκουμέντοΈνα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον κόσμο είναι αυτό του θρυλικού Μεγαλοπόδαρου καθώς ακόμη και μετά τον θάνατό του παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα… Εν μέσω φημών ότι ένας κυνηγός πουλιών πυροβόλησε και σκότωσε το γιγαντιαίο πλάσμα, ένας κάτοικος της πεδινής Πενσιλβάνια κάλεσε στην Άμεσο Δράση και ισχυρίστηκε ότι έχει στην κατοχή του αποδείξεις πως ο Μεγαλοπόδαρος ήταν πραγματικός επειδή βρήκε μία γιγαντιαία πατημασιά κοντά στο σπίτι του.

Τώρα εκατοντάδες υποστηρικτές θεωριών συνωμοσίας κατηγορούν τις αρχές για συγκάλυψη καθώς υπάρχουν αναφορές ότι στρατιωτικά ελικόπτερα εκκαθάρισαν την περιοχή απομακρύνοντας και τη σορό του πλάσματος, ενώ οι αστυνομικές αρχές υποστήριξαν ότι η πατημασιά ανήκε σε αρκούδα! Ερευνητής που παρακολουθεί τις αναφορές σχετικά με τον Μεγαλοπόδαρο τα τελευταία 24 χρόνια τονίζει «η υπόθεση βρωμάει ως τον ουρανό. Προφανώς και γνωρίζουν κάτι και δεν μας διαφωτίζουν. Δυστυχώς για εμάς, μέχρι να βρεθεί πτώμα, το ερώτημα αν πράγματι υπάρχει ή όχι Μεγαλοπόδαρος θα παραμείνει μυστήριο».

Οι φήμες φούντωσαν γι’ άλλη μια φορά στις 14 Μαΐου, όταν η αστυνομία δέχθηκε μία επείγουσα κλήση από κάτοικο της περιοχής που ανέφερε ότι βρήκε τα ίχνη μίας τεράστιας πατούσας λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του. Αξιωματικοί έσπευσαν στο σημείο για να ερευνήσουν την υπόθεση. Μέσα σε λίγες ώρες ο σύλλογος φίλων του Μεγαλοπόδαρου δέχθηκε μήνυμα από έναν ενθουσιώδη ο οποίος του διεμήνυε ότι κρυφάκουσε στον ασύρματο της αστυνομίας ότι ένας κυνηγός αγνώστων στοιχείων πυροβόλησε τον Μεγαλοπόδαρο.

«Αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι ένα αγνώστου ταυτότητας ζώο πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Οι λεπτομέρειες είναι λίγο μπερδεμένες αυτήν τη στιγμή» έγραφε το email. Σαράντα λεπτά αργότερα τα μέλη του συλλόγου δέχθηκαν ένα ακόμη πιο περίεργο email.

«Γεια σας, ΝΑΙ, είναι αλήθεια, μια περίεργη αναφορά έγινε στον ασύρματο στην Πενσιλβάνια, μόλις λίγα μίλια μακριά από το μνημείο της πτήσης 93». Επιπλέον, όποιος έστειλε το μήνυμα σημείωνε ότι κάποιος άκουσε αστυνομικούς να συνεννοούνται για το περιστατικό: «Υπήρχε ένα πτώμα… Κάλεσε το κέντρο» φέρεται να είπαν οι άνδρες ασφαλείας.

Επίσης, γίνεται αναφορά για ένα μεγάλο ελικόπτερο στην περιοχή. Ένας άνδρας ακούγοντας έντονο θόρυβο βγήκε έξω να τσεκάρει τι συμβαίνει και παρατήρησε τέσσερα ελικόπτερα Απάτσι να πετούν με προορισμό την περιοχή  όπου έλαβε χώρα το περιστατικό. Ο αξιωματικός που είδε την πατημασιά του άγνωστου πλάσματος τόνισε ότι επρόκειτο για αρκούδα και ο άνδρας που τον κάλεσε δεν ικανοποιήθηκε από την απάντησή του.

Όπως σημείωσε ο αστυνομικός ο κάτοικος του είπε πως μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά ανάμεσα στην πατούσα μίας αρκούδας κι ενός Μεγαλοπόδαρου! Στο παρελθόν αυτόπτες περιέγραψαν το πλάσμα με μεγάλα μάτια, τεράστιο μέτωπο με κεφάλι που μοιάζει σε γορίλα. Κοινώς εντοπίζεται από την άσχημη μυρωδιά του και την τεράστια πατούσα του.

Real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.