Σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών

Τριάντα χιλιάδες ευρώ καλείται να καταβάλλει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου, ενώ για κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομά του θα πληρώνει επιπλέον 500 ευρώ σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο τον καταδίκασε για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα του Πάνου Καμμένου αναφέρεται:

«Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.