Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προκηρύξεις τριών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή

Ιούνιος 5th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τις προκηρύξεις τριών έργων με ανοιχτό διαγωνισμό υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Το πρώτο αφορά στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, με προϋπολογισμό 97.000,00€. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, μέχρι τις 20-06-2013.

Το δεύτερο έργο αφορά στη σήμανση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς προϋπολογισμού 18.696,00€. Τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού βρίσκονται επίσης στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Καστοριάς από όπου μπορούν να τα παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι τις 13-06-2013.

Η τρίτη προκήρυξη που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής έχει αναφορά στο έργο «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου νότιας περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς» προϋπολογισμού 127.730,00€. Η παραλαβή των συμβατικών τευχών του διαγωνισμού γίνεται από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Καστοριάς και έχει καταληκτική ημερομηνία μέχρι τις 20-06-2013.
Τα έργα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΚΑΠ 2013, ενώ δεν προβλέπεται η χορήγηση προκαταβολής στον ανάδοχο. Τα αποτελέσματα των δημοπρασιών θα εγκριθούν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούνιος 5th, 2013 at 08:06 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply