Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καταδικάστηκε ο Π. Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση του Αντρ. Παπανδρέου

Ιούνιος 5th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών

Τριάντα χιλιάδες ευρώ καλείται να καταβάλλει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου, ενώ για κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομά του θα πληρώνει επιπλέον 500 ευρώ σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο τον καταδίκασε για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα του Πάνου Καμμένου αναφέρεται:

«Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο.»

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούνιος 5th, 2013 at 08:42 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply