Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έβγαζε την ημέρα 300 ευρώ και ζούσε σε σπίτι αξίας 335.000 κάνοντας τον άστεγο!

5 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τον ήξεραν και τον συμπαθούσαν. Έμοιαζε καλός άνθρωπος, που όμως είχε σταθεί άτυχος στη ζωή του, με αποτέλεσμα να μείνει άστεγος. Και όλοι ήθελαν να τον βοηθήσουν, κάθε μέρα που τον έβλεπαν να κάθεται έξω από την τράπεζα Natwest. Για αυτό και οι περισσότεροι σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως ο Σάιμον Ράιτ, όχι μόνο δεν ήταν άστεγος, αλλά ζούσε πολυτελέστατα.

Όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές, ο 37χρονος άντρας τα τελευταία χρόνια έκανε τον άστεγο, προκειμένου να κερδίσει χρήματα. Και μάλλον η επιχείρηση πήγε πολύ καλά, γιατί μετά από έρευνες ανακάλυψαν ότι κάθε μέρα έβαζε στην τσέπη του έως και 300 ευρώ! Μάλιστα ο Ράιτ ζούσε μέσα σε στη χλιδή, σε ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στο Φούλαμ αξίας 335.000 ευρώ!

Το αγαπημένο σημείο του Σάιμον Ράιτ όπου έβγαζε έως και 300 ευρώ την ημέρα.Το αγαπημένο σημείο του Σάιμον Ράιτ όπου έβγαζε έως και 300 ευρώ την ημέρα. 

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε η απάτη του, η αστυνομία δεν μπορεί να τον συλλάβει, καθώς δεν τα έκλεψε τα χρήματα, αλλά του τα έδωσαν. Ωστόσο η τράπεζα Natwest απαγόρευσε στον Ράιτ, όχι απλά να επισκέπτεται τα υποκαταστήματά της, αλλά να μην περνάει ούτε απέξω. Ενώ οι αρχές απαγόρευσαν την «είσοδο» του 39χρονου στις ακριβές περιοχές του Λονδίνου.

Όχι ότι μάλλον θα έχει πρόβλημα να κάθεται στο πανάκριβο σπίτι του.

www.koolnews.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2013 at 23:46 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply