Φωτογραφία για Πιπέργιας στη... μηχανή του ΠΑΟΚΤην προσθήκη του Στέλιου Πιπέργια, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Γρεβενιώτης αναμενεται να αποτελέσει μια επιπλέον λύση στη θέση του πασαδόρου. Στα 28 του χρόνια έχει περάσει από αρκετές ομάδες, ενώ πέρσι είχε μια γεμάτη χρονιά στην Α2 και τη ΜΕΝΤ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Άρη , Φοίνικα Σύρου , Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Στέλιος Πιπέργιας δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που για πρώτη φορά θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Με ικανοποιεί ότι θα είμαι σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, γιατί αυτό δείχνει ότι έχει στόχο η διοίκηση με τις κινήσεις που έχει κάνει. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα φέτος θα αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Τα τελευταία χρόνια είχα γεμάτες χρονιές και είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο μπορώ τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι έχει μια σταθερότητα και αγωνιστική αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς. Ήθελα να μείνω στη Θεσσαλονίκη και για έναν επιπλέον λόγο καθώς φέτος θα πάρω το πτυχίο μου στην Αρχιτεκτονική και έχω υποχρεώσεις στο Πανεπιστήμιο. Είναι νωρίς να θέσουμε από τώρα στόχους αλλά σίγουρα και μόνο το ότι αγωνιζόμαστε στον ΠΑΟΚ μας δίνει κίνητρο για να θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε“.

Για τη επικειμένη συνεργασία του με τον Στέλιο Καζάζη είχε να πει: “Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον Στέλιο Καζάζη για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα. Εύχομαι και με τον προπονητή και με όλα τα παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα να έχουμε μια καλή συνεργασία” .

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2012-2013 ΜΕΝΤ
2011-2012 Απόλλων Καλαμαριάς (μέχρι τη διάλυση του ΤΑΠ)
2011-2012 Παναθηναϊκός
2010-2011 Ηρακλής
2008-2010 Άρης κ Φοίνικας Σύρου
2007-2008 Ηρακλής

www.volleynews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.