Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξόδεψε 15 εκατ. ευρώ σε ένα τριήμερο

4 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://images.newsnow.gr/43/438777/xodepse-15-ekat-evro-sti-ntisneilant-1-315x236.jpgΤο ποσό των 15 εκατ. ευρώ ξόδεψε ένας σαουδάραβας πρίγκιπας στα τέλη Μαΐου για τριήμερη παραμονή στη Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού.

Ο πρίγκιπας Φαχντ αλ Σαούντ έκλεισε ατραξιόν και θεάματα προς τέρψη αποκλειστικά του ίδιου και των περίπου 60 προσκεκλημένων του.

«Επρόκειτο για μια επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα η οποία οργανώθηκε από μια υπηρεσία της Γιουροντίσνεϊ η οποία ειδικεύεται στις σχέσεις με μεγάλες επιχειρήσεις και με ιδιώτες» ανέφερε η ίδια η εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο πρίγκιπας, ο οποίος γιόρταζε το γεγονός ότι πήρε το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο, εξασφάλισε «αποκλειστική πρόσβαση» σε διάφορους χώρους, που είχαν κλείσει μόνο για αυτόν και τους καλεσμένους του όταν και για όσο επιθυμούσε, σύμφωνα με μία πηγή. Συνολικά τον πρίγκιπα συνόδευσαν περίπου 60 πρόσωπα, προσωπικοί του φίλοι και απλοί λάτρεις της Ντίσνεϊλαντ. Διοργανώθηκαν αποκλειστικά για αυτόν και τους προσκεκλημένους του ειδικά θεάματα, με χαρακτήρες του Ντίσνεϊ που σπάνια εμφανίζονται.

Σύμφωνα με μια άλλη πηγή, εφαρμόστηκαν ειδικά μέτρα ασφαλείας για τον επισκέπτη αυτό, έναν από τους πιο πιστούς πελάτες των θεματικών πάρκων της Ντίσνεϊ.

Το πάρκο το 2012 είχε κύκλο εργασιών 1,324 δισ. ευρώ, αλλά παρ’ όλ’ αυτά υπέστη καθαρή ζημία 85,6 εκατ. ευρώ.

Ένα 10% των μετοχών του ομίλου Ντίσνεϊ ανήκει στον σαουδάραβα πρίγκιπα και επιχειρηματία αλ Ουάλιντ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This entry was posted on Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2013 at 19:41 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply