Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών: Τέλος η άσκοπη κίνηση των οχημάτων στην κεντρική πλατεία της πόλης

4 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-94NoCFxcnpE/Ua42Tf39LgI/AAAAAAAB8-U/N6tyNn3nJ34/s1600/1.JPGΑπό το Δήμο Γρεβενών ανακοινώνεται ότι έχουν τοποθετεί τεχνητά εμπόδια στις εισόδους των πεζοδρόμων που καταλήγουν στην πλατεία Αιμιλιανού. Έτσι ένα πρόβλημα που ταλανίζει για χρόνια τους κατοίκους της πόλης και είναι συνδεδεμένο με την κακή νοοτροπία ορισμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι συνηθίζουν να κυκλοφορούν με τα οχήματά τους στην Κεντρική Πλατεία, λαμβάνει τέλος.

Προς χρήση, εισόδου και εξόδου για φορτοεκφορτώσεις, έχουν δοθεί οι είσοδοι από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ευαγγελιστρίας, μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας του πεζόδρομου (08:00-10:30 και 17:00 -19:00). Οι είσοδοι αυτοί θα φυλάσσονται καθημερινά και θα πραγματοποιούνται έλεγχοι εισόδου και εξόδου των οχημάτων.

Επίσης γίνεται γνωστό προς τους πολίτες ότι από την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 τέθηκε σε εφαρμογή η λειτουργία του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης και κατά τις απογευματινές ώρες, (Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη από 17:00 έως 20:00), σε όλους τους χώρους που ισχύει το μέτρο.

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2013 at 22:32 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply