Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Έναρξη του προγράμματος “Mεταφορά Ορθών Αγροτικών Πρακτικών”

Ιούνιος 4th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών Νικόλαος Ράμμος, σας προσκαλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του έργου “Mεταφορά Ορθών Αγροτικών Πρακτικών” του προγράμματος Civil Society Dialogue που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και την Τουρκία, στο πλαίσιο διακρατικής συνεργασίας μεταξύ των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων και των Επιμελητηρίων της Τουρκίας.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 4 Ιουνίου, στις 6.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αχίλλειον» στα Γρεβενά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της επίσκεψης εργασίας ομάδας του Αγροτικού Επιμελητηρίου Tekirtag στην οποία συμμετέχουν, ο πρόεδρος του κος Osman Sari, στελέχη του επιμελητηρίου, αγρότες, έμποροι αγροτικών προϊόντων καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων εμπορικών κλάδων και υπηρεσιών.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου της πόλης Arad της Ρουμανίας που συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα Civil Society Dialogue ενισχύει την αμοιβαία γνώση και κατανόηση στα βασικά θέματα ένταξης των Τουρκικών Επιμελητηρίων στα Επιμελητήρια της ΕΕ, τη μεταφορά βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών στις δύο πλευρές και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στο εμπόριο και τις επενδύσεις κατά τη διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

This entry was posted on Τρίτη, Ιούνιος 4th, 2013 at 12:07 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply