Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυση των Ειδικών Φρουρών κατά του Ν. Βούτση για τον χαρακτηρισμό «μπάτσοι»

Ιούνιος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε αυτήν την έκφραση με αφορμή το ζήτημα για την οπλοφορία

Μήνυση των Ειδικών Φρουρών κατά του Ν. Βούτση  για τον χαρακτηρισμό «μπάτσοι»Μήνυση για εξύβριση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα της Κ.Ο. της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Νίκου Βούτση καταθέτει σήμερα Δευτέρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών προχωρούν στην κίνηση αυτή για τον χαρακτηρισμό «μπάτσοι» που χρησιμοποίησε πρόσφατα σε δήλωση του ο βουλευτής αναφερόμενος σε αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή το θέμα της οπλοφορίας των βουλευτών ο κ. Βούτσης είχε δηλώσει: «Το να λέμε μόνο για τους βουλευτές και να έχει όπλο ο τελευταίος μπάτσος, μπράβος και οτιδήποτε κυκλοφορεί στη χώρα, την επικινδυνότητα για τον απλό πολίτη δυστυχώς τη μειώνουμε κατ’ ελάχιστο. Καλό θα ήταν ενδεχομένως μέσα από αυτή τη συζήτηση να ανοίξει ένα θέμα απαγόρευσης της οπλοφορίας».

 

Βυθούλκας Διονύσης

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούνιος 3rd, 2013 at 10:53 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply