Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών καταγγέλει τις συνθήκες κράτησης στο Α.Τ. Μαρκόπουλου

Ιούνιος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αναφέρει περιστατικά ψώρας που εμφανίστηκαν σε κρατούμενους μετανάστες

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών καταγγέλει τις συνθήκες κράτησης στο Α.Τ. ΜαρκόπουλουΤον κώδωνα του κινδύνου για τις συνθήκες που επικρατούν στα κρατητήρια της χώρας κρούει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), καταγγέλλοντας την εμφάνιση κρουσμάτων ψώρας σε εννέα αλλοδαπούς κρατούμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Μαρκόπουλου.

Στην επιστολή της η ΠΟΑΣΥ κάνει λόγο για «απαράδεκτες συνθήκες, που επικρατούν στα κρατητήρια των αστυνομικών υπηρεσιών, εξαιτίας της μακροχρόνιας κράτησης, κυρίως υπό απέλαση αλλοδαπών» αλλά και για «κινδύνους που δημιουργούνται τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους κρατουμένους».

Το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών υπαλλήλων ζητά άμεση αποσυμφόρηση των κρατητηρίων, μεταγωγή των κρατουμένων σε χώρο με την απαραίτητη υποδομή και άμεση απολύμανση των κρατητηρίων.

Η ψώρα είναι μια άκρως μεταδοτική δερματική πάθηση, την οποία προκαλεί ένα αραχνίδιο που σκάβει στοές στο δέρμα.

ΔΟΛ

This entry was posted on Κυριακή, Ιούνιος 2nd, 2013 at 10:22 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply