ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

«Μπλοκάρουν» την περιουσία Βγενόπουλου και Μπουλούτα για 3,8 δισ. ευρώ
“Πάγωμα” περιουσιακών στοιχείων των Ανδρέα Βγενόπουλου και Ευθύμιου Μπουλούτα, συνολικού ύψους 3,8 δισ. ευρώ προβλέπουν “προστακτικά διατάγματα παγκόσμιας εμβέλειας”, που εκδόθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας, η οποία ως Αρχή Εξυγίανσης, ενημερώθηκε για τα διατάγματα από την ειδική διαχειρίστρια της Λαϊκής Τράπεζας Άντρη Αντωνιάδου.

Στο πλαίσιο των γενικών εντολών της, η κ. Αντωνιάδου είχε καταχωρήσει ενδιάμεση αίτηση στο δικαστήριο και πέτυχε την έκδοση ενδιάμεσων διαταγμάτων εναντίον των κκ. Βγενόπουλου και Μπουλούτα, καθώς και του Κυριάκου Μάγειρα και της “Marfin Investment Holdings SA”.

Με βάση τα διατάγματα, δεσμεύονται και περιουσιακά στοιχεία του Κυριάκου Μάγειρα, ύψους 1,5 δισ. ευρώ. Η απόφαση του δικαστηρίου αφορά και διατάγματα αποκάλυψης περιουσιακών στοιχείων των κ.κ. Βγενόπουλου-Μπουλούτα- Μάγειρα, καθώς και διατάγματα που απαγορεύουν στη Marfin Investment να προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή ή μεταβίβαση προς όφελος των τριών αυτών φυσικών προσώπων.

Τα διατάγματα έχουν ήδη επιδοθεί στους εμπλεκόμενους.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.