Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούνιο

Ιούνιος 1st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πως θα είναι ο καινούριος μήνας;

Μπαίνουμε και τυπικά πια στο καλοκαίρι. Τι να περιμένουμε όμως από τον Ιούνιο; Θα είναι εύκολος ή δύσκολος μήνας; Τι υπόσχονται τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούνιος θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους στόχους που έχεις βάλει τους προηγούμενους μήνες. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, θα αξιοποιήσεις προτάσεις που θα σου γίνουν και θα κινήσεις τα νήματα για να φτάσεις σε αυτό που θέλεις. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, σε όλα όσα έχεις στο νου σου να υλοποιήσεις. Σύμμαχοί σου σε αυτό τον αγώνα θα είναι ο Ερμής, που θα κινείται στον Καρκίνο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (από τις 26 και μετά όμως σε ανάδρομη πορεία), αλλά και η Αφροδίτη που θα συμπορευτεί μαζί του από τις 3 Ιουνίου μέχρι τις 27. Θα υπάρξει άνοδος στα επαγγελματικά, αλλά και εύνοια στα οικονομικά σου, που έχουν αρχίσει να βελτιώνονται ή να σταθεροποιούνται. Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σου θα είναι σε καλά επίπεδα, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και η επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου διανύει περίοδο άνθισης. Κληρονομικά που λύνονται και σου αφήνουν σημαντικό κέρδος ή κάποιες έξυπνες επενδύσεις, θα ευεργετήσουν για τα καλά το πορτοφόλι σου. Επίσης, και τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν ευχάριστα και ανανεωτικά για την καθημερινότητα σου. Ο Άρης στους Διδύμους θα σου προσφέρει βοήθεια από τα κοντινά σου άτομα, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια και ειλικρινή αισθήματα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα του μήνα χρίζουν της προσοχής σου, γιατί η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα. Απόφυγε όμως τη λήψη σημαντικών αποφάσεων το πρώτο μισό του μήνα και αξιοποίησε το χρόνο σου, για να σκεφτείς και να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Από εκεί και μετά, τόλμησε να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε στεναχωρούν. Θα βρεις την κατανόηση του και θα ανανεώσεις τον δεσμό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 8 στους Διδύμους, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Κάντε λοιπόν, λίγη υπομονή ακόμα, αφού τα καλύτερα έρχονται…

Επαγγελματικές
Η ανάπτυξη στη δουλειά σου θα έρθει χάρη στην εργατικότητα που επιδεικνύεις και στις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει, για να μείνεις συνεπής στο χρονοδιάγραμμα που σου έχουν επιβάλλει οι ανώτεροι σου. Προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου και μην φέρεσαι εγωιστικά, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Οι εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσουν λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και να μην δώσεις άλλες αναβολές σε οφειλές και παλιά χρέη, γιατί θα διογκωθούν περισσότερο όσο περνά ο καιρός και αυτό δεν σε συμφέρει. Ξόδεψε με μέτρο και να έχεις κατά νου ότι καλό θα είναι να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα, για να νιώθεις ασφαλής.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις την ικανότητα να αντιμετωπίζεις ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις σαν να πρόκειται για κάτι απλό. Αυτό το ταλέντο σου φρόντισε να το αξιοποιήσεις και να μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο τον Ιούνιο. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να περιορίσεις τις εντάσεις και να ξεκουραστείς από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, πράγμα που δεν θα είναι εύκολο με τη θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, και η αλήθεια είναι πως θα ήταν μεγάλο σφάλμα από τη μεριά σου να καταθέσεις τα όπλα τώρα, μετά από τόσους κόπους. Μην πτοείσαι και, με σύμμαχο τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου έως τις 26, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, δώσε σε όλους να καταλάβουν πως δεν πρέπει να τα βάζουν μαζί σου, αφού δεν αφήνεις τίποτα σε εκκρεμότητα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 8 στους Διδύμους, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοικτά, να τις αξιοποιήσεις. Οι ημέρες απαιτούν να μη χαλαρώσεις και να μη συμβιβαστείς με τίποτα. Το να μεταθέσεις δουλειές για αργότερα θα αποδειχτεί λάθος, αφού θα θελήσεις να βρεις χρόνο για πιο ανέμελα πράγματα αυτόν τον καιρό. Πάρε λοιπόν τα μέτρα σου και κινήσου ανάλογα. Κατά τα άλλα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο από τις 3 μέχρι τις 27, η οικογενειακή σου ζωή θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις, όπως και η κατανόηση και τρυφερότητα του συντρόφου σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι ζεστή και χαρούμενη. Στο ξεκίνημα του μήνα μόνο θα υπάρξει μια μικρή συναισθηματική απόσταση, αλλά θα είναι παροδική. Το μόνο πράγμα που θα σε εκνευρίσει είναι ότι ο σύντροφος σου θα θέλει να κυριαρχεί τις περισσότερες φορές και θα νιώσεις μεγάλη πίεση από τις ενέργειες του, ακόμη κι αν αυτές χαρακτηρίζονται από αγάπη και ανιδιοτέλεια. Αν ακόμη είσαι μόνη, ο αποπροσανατολισμός που δημιουργούν οι πολλές κοινωνικές επαφές και τα φλερτ, σε βγάζει έξω από το στόχο σου που είναι μια μόνιμη σχέση. Προσπάθησε να κάνεις επιλογές για το ποιους θα ακολουθήσεις και μη διστάσεις να απομακρυνθείς από άτομα που δεν σου ταιριάζουν και δεν έχουν να σου πουν κάτι. Οι κατακτήσεις θα είναι αρκετές, το επίπεδο εξαρτάται από εσένα και τις επιλογές σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι ημέρες θα είναι κάπως ασταθείς και αυτό θα οφείλεται στις δικές σου παρορμητικές κινήσεις. Πρέπει να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις διάφορα μικροπροβλήματα και αναβολές, που θα αφορούν συμφωνίες οι οποίες είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση τους και το εξυπνότερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή. Πάρε το χρόνο σου για να εξετάσεις καλύτερα τα ψιλά γράμματα που κρύβονται από πίσω τους, ώστε να είσαι σίγουρος μετέπειτα για τα αποτελέσματα τους. Το κλίμα στις σχέσεις με τους συναδέλφους θα είναι αρκετά καλό και θα μπορέσεις να τους συμβουλευτείς και να συζητήσεις μαζί τους. Στα οικονομικά σου, ίσως να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, λόγω των δεσμεύσεων που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να μην κινηθείς ανεύθυνα, αλλά να τις τακτοποιήσεις το διάστημα που θα έχεις χρήματα στο πορτοφόλι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτόν τον μήνα η τύχη θα σε συντροφεύει. Με το Δία να κινείται για τελευταίες ημέρες -μέχρι τις 26- στο ζώδιό σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που ή τις είχες απορρίψει στο παρελθόν ή δεν τις είχες αξιολογήσει σωστά. Αν τις εκμεταλλευτείς τώρα, θα έχεις επιτυχία και άνοδο. Πρέπει να βάλεις κάτω όλα όσα έχετε σκεφτεί και, με μεθοδικότητα και αρκετή υπομονή, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα και ουσιαστικά, για τη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία. Ο Άρης, που θα κινείται στο ζώδιό σου καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, θα τονίσει τον ήδη υπάρχοντα προβληματισμό σου για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις και ίσως να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση, όμως αυτό θα είναι παροδικό. Το διάστημα από τις 3 έως τις 27, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, προσφέρεται για να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που οφείλονται σε άλλους ή για να βοηθήσεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία που αυτό το διάστημα θα έχεις με το σύντροφό σου, θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Κάποιοι θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας με το άτομο που συνδέεστε ερωτικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις όμορφες ημέρες με τον σύντροφό σου και οι επιθυμίες σου θα είναι… διαταγές! Κάποιες παρανοήσεις που θα προκληθούν τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στις 8 στο ζώδιό σου, πρέπει να ελέγχονται για να μην χαλάσει το ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και πρέπει να έχεις το νου σου στα λόγια που θα πεις, για να μην προσβληθεί άθελα σου. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, ζήστε τον έρωτα χωρίς να βάζετε στο μυαλό σας δεσμεύσεις, αφού θέλετε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Κάποια παλιά κατάσταση όμως, που ίσως σας πονάει ακόμη, είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο κοντά στις 23, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, να σας βάλει σε δίλημμα και να σας ξεσηκώσει. Το σοφότερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τις μέρες να περάσουν και να δράσετε ανάλογα με αυτά που θα σας προστάξει η καρδιά σας αργότερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα κυλίσουν θετικά. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου, ώστε να καλύψεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου και να μην εκτεθείς στους ανωτέρους σου. Κάποιες παρανοήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν, θα είναι παροδικές και δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη. Οι δυσκολίες θα μειωθούν αισθητά από τις 3 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στον Καρκίνο, και οι επικοινωνίες σου θα βελτιωθούν, καθώς και το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα γίνει αισθητά πιο συνεργάσιμο. Στα οικονομικά σου, θα έχεις κέρδη από διάφορες πηγές και, ενόψει των γενεθλίων σου, όλο και κάτι περισσότερο θα εξοικονομήσεις τώρα. Φρόντισε μόνο να μην είσαι υπερβολική στην διαχείριση των χρημάτων σου και φτάσεις στα άκρα, είτε της απληστίας είτε της τσιγγουνιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με προβληματισμό για τα θέματα που αφορούν την καριέρα σου και το φόβο των αλλαγών που προμηνύει ο Ερμής στο ζώδιό σου, θα ξεκινήσει ο Ιούνιος για εσένα. Την οικονομική σταθερότητα που επιδιώκεις εδώ και αρκετό καιρό, σύντομα θα καταφέρεις να την έχεις, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα. Να είσαι πολύ προσεκτική σε σχέση με τις προτάσεις που θα δεχτείς, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στους Διδύμους, και να μην αποδεχτείς κάτι, αν πρώτα δεν ελέγξεις κάθε λεπτομέρεια. Αφιέρωσε χρόνο, τουλάχιστον μέχρι τις 26, που ο Ερμής θα κινείται σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου, για να βελτιώσεις τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σου και την επαφή με τους συνεργάτες σου. Αν θέλεις να ζητήσεις κάποια αύξηση ή να αναβαθμίσεις τη θέση σου, επιχείρησε να το κάνεις αυτό το διάστημα. Στα προσωπικά σου, η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, αν και ενδέχεται, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στους Διδύμους, να προκύψουν κάποιες απογοητεύσεις από φιλικά σου πρόσωπα. Να είσαι και να φαίνεσαι μετρημένη και εξέτασε λεπτομερώς την κατάσταση και τις προθέσεις τους, πριν πάρεις την απόφαση να απομακρύνεις αυτά τα πρόσωπα μια και καλή από τη ζωή σου. Από τις 26 του μήνα και μετά, που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, ανοίγει ένας νέος κύκλος ζωής για εσένα και πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη για να τον υποδεχτείς.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι, τολμήστε στα μέσα του μήνα να απαιτήσετε αυτά που θέλετε από το ταίρι σας, γιατί θα έχετε θετικά αποτελέσματα, αν φυσικά δεν είστε παράλογοι στις απαιτήσεις σας. Οι αδέσμευτοι, θα έχετε έντονα ρομαντική διάθεση και θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από έναν έρωτα, που όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια. Έχετε το νου σας, γιατί η φαντασία σας μπορεί να μπει εμπόδιο στη λογική σας. Σε γενικές γραμμές, τον Ιούνιο θα υπάρχει η ευκαιρία να κριθεί τελικά κάθε ιδέα που δεν σας καλύπτει και να διακοπούν οι επαφές, που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αποφύγετε τις διενέξεις με στενούς συγγενείς, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίστε σε όλους την ανάγκη σας για νέους δρόμους και σχέσεις πιο επικοινωνιακές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά δυστυχώς πολλές θα είναι οι στιγμές που τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θα τα έχεις προγραμματίσει. Παρ’ όλο που θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, πίσω από την πλάτη σου θα γίνονται αρνητικές κουβέντες για το άτομό σου, που γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τις δυσάρεστες συζητήσεις και άσε το χρόνο να περάσει προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα και οι ιδέες σου θα καταπλήξουν τους πάντες. Στα οικονομικά σου, τα έσοδα σου θα είναι ικανοποιητικά, αλλά ευμετάβλητα. Πρόσεξε πολύ μια τάση για σπατάλες και μην ξοδεύεις αλόγιστα, γιατί στο τέλος δεν θα μπορείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

ΛΕΩΝ
Αυτόν το μήνα μην αφήνεις τις απαισιόδοξες σκέψεις να επηρεάζουν τη διάθεσή σου και να χαλάνε την ψυχολογία σου. Η κούραση δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, κάτι που από τη φύση σου το εκλαμβάνεις ως μικρή φυλακή. Στις 8 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε πιέσει έντονα ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων, δείξε ανωτερότητα και κατανόηση στους φίλους σου, αλλά μην διστάσεις να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα, που είσαι σίγουρη ότι δεν αξίζουν την αγάπη σου. Κάτι που έπρεπε να κάνεις πολύ καιρό πριν. Να γνωρίζεις ότι αυτόν το μήνα κάποιοι θα βγουν οριστικά από τη ζωή σου και κάποιοι άλλοι θα μπουν δυναμικά και θα σε ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σου χώρο και με τη θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, από τις 3 μέχρι τις 27, θα αναγκαστείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για κάποιες συνεργασίες. Με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από τις 26 και μετά στο ζώδιο του Καρκίνου, μην σε τρομάξουν όσα ακούσεις, μόνο απόφυγε τις υπογραφές και τις υποσχέσεις, αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα τις κρατήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ξεκουραστείς και να αφεθείς στη φροντίδα των άλλων. Ο σύντροφός σου θα έχει όλη την καλή διάθεση να σε κανακέψει, αλλά μάλλον αυτό δεν θα είναι αρκετό για εσένα, ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, στις 23, και θα σου δημιουργήσει έντονα την ανάγκη για φλερτ και νέες γνωριμίες. Μην ενδίδεις με ευκολία σε κολακείες και μην διακινδυνεύεις τα κεκτημένα σου και τις σταθερές σχέσεις της ζωής σου, για μία στιγμή απόλαυσης και επιβεβαίωσης. Αντίθετα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι η ευκαιρία σου, για φλερτ και… ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ο Ιούνιος θα σου αποφέρει αρκετές ανάμεικτες εμπειρίες. Ο Άρης στους Διδύμους θα σου χαρίσει νέες κοινωνικές επαφές, που θα είναι προς όφελός σου και θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των στόχων σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αλλά απαιτείται διπλωματία, για να εξασφαλίσεις την καλή σχέση με τους προϊσταμένους σου. Στο τέλος του μήνα, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να είσαι λίγο επιθετική, επειδή θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές και θα φέρουν το νευρικό σου σύστημα στα όρια του. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμη, ώστε να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές γίνεται. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πιέσεις λόγω κάποιων απρόβλεπτων εξόδων. Μετά τα μέσα του μήνα θα υπάρξει μεγαλύτερη εισροή χρημάτων και ρευστότητα και δεν θα ανησυχείς τόσο πολύ για τα οικονομικά σου. Αυτό που απαιτείται τώρα, είναι καλύτερος οικονομικός σχεδιασμός και τα έσοδά σου θα βελτιωθούν, αλλά και θα συντηρηθούν σε καλή κατάσταση. Παλιές επενδύσεις, θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν ανησυχία. Θα πρέπει να αποφύγεις την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων ή οποιαδήποτε κερδοσκοπία, γιατί μάλλον θα ζημιωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα σου δώσει ώθηση για να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις προς όφελός σου. Με τον Ήλιο να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 21, θα μπορέσεις να προβάλεις τη δουλειά σου και να καταξιωθείς στο χώρο σου. Μόνο να είσαι προσεκτική σε ποιον αποκαλύπτεις τα επαγγελματικά σου μυστικά, γιατί με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, από τις 3 μέχρι τις 27, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Υπάρχουν συνεργάτες σου που θα ήθελαν να σε δουν να καταρρέεις επαγγελματικά, γι’ αυτό έχε το νου σου περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αν επιχειρήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, θα έχεις την αναμενόμενη επιτυχία τις πρώτες ημέρες του μήνα, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 8. Είναι η εποχή που οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Αν περιμένεις από κάπου χρήματα, να είσαι σίγουρη ότι με λίγη επιπλέον προσπάθεια θα καταφέρεις να τα πάρεις πίσω. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο, από τις 26 και μετά, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα και παρεξηγήσεις, που έχουν σχέση με άτομα του στενού σου οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές
Αυτό τον μήνα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σου λείπει από τη σχέση σου και να το πεις στον σύντροφό σου, γιατί δεν είναι σωστό αυτό το σκωτσέζικο ντους, που επιμένεις να του κάνεις. Κάνε μία ειλικρινή συζήτηση μαζί του και βάλε ορισμένα πράγματα στη θέση τους. Όσο τα αφήνεις στην μοίρα τους, τόσο θα σε απασχολούν περισσότερο και ίσως αυτές οι καθυστερήσεις αποβούν μοιραίες για την πορεία του δεσμού σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας, για να διευρύνετε τους κύκλους που κινείστε και να γνωριστείτε με νέους ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Στην καριέρα σου θα είσαι σε μια ενεργητική φάση. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και υψηλό επίπεδο δραστηριότητας. Μια τάση να τα κάνεις όλα γρήγορα θα πρέπει να περιοριστεί, ώστε να έχεις καλύτερα και πιο βέβαια αποτελέσματα. Θα πρέπει να επικεντρωθείς σε έναν συγκεκριμένο στόχο και να αποφύγεις τα νέα ανοίγματα, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 26 και μετά. Μόνο με σκληρή δουλειά, θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και θα ανταμειφτείς. Πρέπει επίσης να έχεις επίγνωση του ανταγωνισμού και να λαμβάνεις υπόψη τις συμβουλές των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις καλά κέρδη από πολλές πηγές. Η σκληρή δουλειά, οι κοινωνικές σχέσεις και οι νέες ιδέες, θα αποφέρουν αυξημένα έσοδα. Τα αλόγιστα έξοδα θα πρέπει να αποφεύγονται, αν θέλεις να κρατήσεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

ΖΥΓΟΣ
Η προσοχή σου και τον Ιούνιο είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου. Τόλμησε να πάρεις αποφάσεις ζωής, αφού πολλά απ’ όσα επιθυμείς μπορούν τον Ιούνιο να πραγματοποιηθούν, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, από τις 3 του μήνα και μετά και μέχρι τις 27, και εφόσον υιοθετήσεις συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση απέναντι στα γεγονότα. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται κόπος και πολύωρη εργασία για να προχωρήσεις, αλλά πόσα πράγματα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, με αυτά τα δύο συστατικά της επιτυχίας! Αν πέσει κάποιο λάθος στην αντίληψή σου, χειρίσου το με όσο πιο ήρεμο τρόπο μπορείς, για να αποφύγεις τις συγκρούσεις και την ψυχρότητα, ιδιαίτερα το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 26 και μετά, και αυξάνει τις πιθανότητες να παρεξηγηθούν τα λόγια σου. Κάπως έτσι θα πρέπει να είναι και η συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου. Θα παίρνεις εύκολα φωτιά αυτόν τον καιρό και είναι εύκολο να γίνει χαμός από το τίποτα. Αν δείξεις καρτερικότητα και σύνεση το τελευταίο δεκαήμερο, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 23, τότε τίποτα δεν πρόκειται να σκιάσει τη σχέση σου, η οποία θα πάει ακόμη καλύτερα από τον επόμενο μήνα. Κάνε υπομονή, χωρίς να το δείχνεις στο ταίρι σου, κάθε φορά που σε ενοχλεί η συμπεριφορά του. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που και η δική σου στάση δεν είναι και η καλύτερη.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ζυγούς, θα υπάρξει στασιμότητα ενώ το γεγονός ότι θα εργάζεσαι πάρα πολύ, θα σε κάνει να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Από την άλλη, η κοινωνική σου ζωή θα είναι ικανοποιητική και θα εκπέμπεις έντονο σεξαπίλ. Αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς αν είσαι ένας αδέσμευτος Ζυγός, ιδιαίτερα μέχρι τις 26 του μήνα, που ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους. Ταυτόχρονα, ίσως να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σου, που θα είναι όμως προσωρινό, γι’ αυτό μην δώσεις περισσότερη σημασία από όσο χρειάζεται. Υπαίτιος θα είναι ο Ερμής, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο την τελευταία εβδομάδα του Ιούνη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι αντιφατικά. Στο ξεκίνημα του μήνα υπάρχει πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπος με την ζήλια και τον ανταγωνισμό κάποιων συναδέλφων σου και οφείλεις, πάνω από όλα στον εαυτό σου, να τους αντιμετωπίσεις διπλωματικά και έξυπνα, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. Μην δώσεις έκταση στα λόγια τους και προσπέρασέ τους με διακριτικότητα. Κατά τα άλλα, ο Ερμής θα κινείται στον Καρκίνο, γεγονός που θα σου προσθέσει μεγαλύτερο άγχος και πίεση στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Καλό θα είναι να μην κάνεις αυτό το διάστημα μεγάλες αλλαγές στην εργασία σου, αλλά ούτε και νέα σχέδια. Θα πρέπει να δουλεύεις βάση προγράμματος και όσο το δυνατόν σκληρότερα, για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Απόφυγε όσο το δυνατόν την υπερβολική εξάρτηση από τους συναδέλφους, γιατί θα μπορούσε να σου επιφέρει ζημιές, χωρίς να το καταλάβεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτά θα παραμείνουν σταθερά αυτό το μήνα. Αν έχεις επιχείρηση, κάποιες οικονομικές απαιτήσεις θα σε αποσυντονίσουν για λίγο. Ορισμένα έκτακτα έξοδα θα σου προκαλέσουν κάποιες ανησυχίες, ενώ καλό θα ήταν να προσέξεις και τις επενδύσεις που θα κάνεις. Θα ήταν καλύτερα να προγραμματίσεις πολύ καλά οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις. Οφείλεις να είσαι προσεκτική, σχετικά με τα οικονομικά σου και την κερδοσκοπία. Τα έσοδα σου θα είναι καλά, αν και ακανόνιστα κάποιες φορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι αρκετά καλός μήνας ο Ιούνιος για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, με τον Ερμή να κινείται καθ’ όλη τη διάρκειά του στον Καρκίνο (από τις 26 και μετά σε ανάδρομη πορεία) και να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του. Βάλε κάποιες προτεραιότητες στο πρόγραμμά σου, για να καταφέρεις να προλάβεις το χρόνο, που θα σε πιέζει. Η κούραση θα είναι δεδομένη, αλλά δεν θα προλαβαίνεις να της δώσεις σημασία. Κάποια ξαφνικά εμπόδια, θα σου φέρει η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα στους Διδύμους, που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση ή να καθυστερήσουν κάποιες συμφωνίες, που θα έχουν να κάνουν με θέματα του εξωτερικού ή με σπουδές. Αυτές τις μέρες πρέπει να δείξεις προσοχή σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ό,τι είναι καινούργιο, να θυμάσαι ότι δεν είναι δοκιμασμένο και δεν το μαθαίνεις, αν δεν περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Οι σχέσεις με την οικογένεια σου αρχίζουν να είναι πιο αρμονικές, με την παραμονή της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 3 μέχρι τις 27, ακόμη και για εσένα που είχες εντάσεις τους προηγούμενους μήνες. Η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ έντονη αυτόν το μήνα, με τον Δία να κινείται μέχρι τις 26 στους Διδύμους, αν και η διάθεσή σου θα έχει αρκετές μεταπτώσεις.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις καλοπροαίρετα και με ισορροπία, απέναντι σε αυτούς που αγαπάς. Ο έρωτας όμως ευνοεί περισσότερο τις σχέσεις που είναι καινούργιες και τους αδέσμευτους Σκορπιούς. Οι τελευταίοι πρέπει να είστε σε ετοιμότητα από την αρχή του μήνα γι’ αυτό που θα σας παρουσιαστεί και θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, ιδιαίτερα κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 8. Μη σας κάνει εντύπωση αν ξαφνικά νιώσετε τον έρωτα να σας χτυπάει την πόρτα. Είναι μία σπουδαία περίοδος για εσάς.

Επαγγελματικές
Έχεις αναλάβει καινούργια καθήκοντα; Αν όχι, είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό μέσα στον Ιούνιο. Προετοιμάσου για τις επερχόμενες αλλαγές που θα σου φέρει ο μήνας στην επαγγελματική σου ζωή και ηρέμησε, γιατί πιθανόν να μην είναι όλα όπως τα θέλεις. Η ψυχολογική σου κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά με την παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο. Κάποιες αναβολές ή και καθυστερήσεις, όσο κι αν σε απασχολούν, δεν θα είναι σε θέση να ανατρέψουν τις θετικές προοπτικές που έχεις. Θα είναι πραγματικά στο χέρι σου να δρομολογήσεις τα πράγματα όπως εσύ επιθυμείς, αρκεί βέβαια να βρεις πρώτα τα ζητούμενά σου. Μην παρασύρεσαι από τα δεδομένα των καιρών και μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Φρόντισε να είσαι σωστά ενημερωμένη για την πορεία των υποθέσεων σου και η επιτυχία είναι πολύ κοντά!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτόν τον μήνα με τις θέσεις του Άρη και του κυβερνήτη σου Δία, μέχρι τις 26, στους Διδύμους, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αν οι κινήσεις σου δεν είναι παρορμητικές και βεβιασμένες, θα τα καταφέρεις χωρίς να αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και την (κάποιες φορές) τσουχτερή σου γλώσσα, που σπάει κόκαλα και θα διαπιστώσεις πως μόνο έτσι θα λύσεις τους γόρδιους δεσμούς που σε απασχολούν. Ο έρωτας έχει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και αυτόν το μήνα, με την κίνηση της Αφροδίτης από τις 3 μέχρι τις 27 στον Καρκίνο, θα μπορέσεις να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου, αλλά και να δεχτείς τη φροντίδα και την αγάπη του συντρόφου σου. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στους Διδύμους, μπορεί να σου φέρει αρκετές κατακτήσεις, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Ο Ιούνιος κατά τα άλλα, είναι καλός για να πάρεις αποφάσεις ή να δρομολογήσεις θέματα, που αφορούν στην άνοδο της καριέρας σου. Ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 26 και μετά σε ανάδρομη πορεία όμως, θα σου επιβάλει ξαφνικές μετακινήσεις ή συναντήσεις με άτομα που δεν περίμενες και θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Ωστόσο, θα σε κάνει πιο κοινωνικό. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι ορισμένοι φίλοι σου, σε νοιάζονται πραγματικά ακόμη κι αν δεν έχεις καθημερινή επαφή μαζί τους, και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, μιας και σου προσφέρει ασφάλεια, που τόσο έχεις ανάγκη. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν κοντά στην Πανσέληνο στον Αιγόκερω, στις 23 του μήνα, ίσως να μην έχουν διάρκεια, αν οι επιλογές σου βασιστούν μόνο σε επιφανειακά κριτήρια. Προσοχή λοιπόν, για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις.

Αισθηματικές
Σε μέτρια κατάσταση θα είναι τα αισθηματικά σου αυτόν το μήνα. Μπορείς να μεταδώσεις στους άλλους όλα όσα νιώθεις πραγματικά και να τους φέρεις κοντά σου. Έτσι, τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση δισεπίλυτα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από τις 3 έως τις 27 του μήνα, θα στρέψει πολλά βλέμματα προς το μέρος σου και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στον ιδεαλισμό και στην επίθεση της πραγματικότητας. Με άλλα λόγια, αυτόν το μήνα θα ξέρεις που βαδίζεις και τι κινήσεις πρέπει να κάνεις. Ο μόνος κίνδυνος είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο, από τις 26 και μετά, που μπορεί να σε σπρώξει σε βιαστικές αποφάσεις και ρήξεις, χωρίς να έχεις προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία. Μην υπερεκτιμήσεις τον εαυτό σου!!!

Επαγγελματικές
Δημιουργική περίοδος για εσένα θα είναι ο Ιούνιος, ιδίως αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η ώθηση που θα υπάρχει στα επαγγελματικά σου θα είναι ικανοποιητική, είναι καιρός να κάνεις ανοίγματα και να επενδύσεις στις θετικές πλευρές του εαυτού σου. Με την καλή και θετική σου διάθεση, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τυχόν δυσκολίες σου παρουσιαστούν και μπορεί οι επαγγελματικές σου κινήσεις να αδυνατίσουν το πορτοφόλι σου, όμως θα σου φέρουν καινούργιες προοπτικές και θα δρομολογήσουν εξελίξεις για την μελλοντική αύξηση του εισοδήματός σου. Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξεις τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στον Αιγόκερω, γιατί οι ημέρες θα είναι επικίνδυνες για στραβοπατήματα και μπορεί να παρασυρθείς σε ενέργειες, που δεν έχεις καλοσκεφτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικός για εσένα, με τη θέση του Ερμή στο φιλικό για εσένα Καρκίνο και την είσοδό του Δία στο ίδιο ζώδιο από τις 26 και μετά, ιδιαίτερα αν είσαι αποφασισμένη να χαράξεις καινούργια πορεία στη ζωή σου. Η αυτοπεποίθησή σου, που είναι έντονη και κάποιες φορές σε έχει οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις, αυτήν τη φορά θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις πράγματα, που αν σου τα πρότειναν παλιότερα, ούτε που θα τα συζητούσες. Είσαι και νιώθεις πολύ δυνατότερη από ότι στο πρόσφατο παρελθόν. Αισθάνεσαι πως μπορείς να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί ή βάλεις στόχο και σε αυτό σε βοηθάει καταλυτικά και η Αφροδίτη, που θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 3 μέχρι τις 27 του μήνα. Έτσι λοιπόν, η περίοδος είναι κατάλληλη για να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν πληγεί στο παρελθόν. Κάποιο ειδύλλιο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να σου θυμίσει ότι ο έρωτας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου. Είναι γεγονός πως θα σε κάνει να διεκδικήσεις, κάτι που είχες αρχίσει να ξεχνάς πως γίνεται… Οι σχέσεις γενικά θα περάσουν σε μια πολύ καλύτερη περίοδο, με λιγότερες συγκρούσεις και με καλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Πρόκειται για ένα μοναδικό μήνα για εσένα, γι’ αυτό έχε στο νου σου, αν τον εκμεταλλευτείς στο μέγιστο βαθμό, θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι εξαπατήσεις που μπορεί να προκαλέσει η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, στις 23 Ιουνίου, η οποία θα χτυπήσει τα οικονομικά σου ζητήματα. Προσοχή λοιπόν, να μη δανείσεις, να μην σε πείσουν να κάνεις κάποια επένδυση και να μην πιστέψεις σε προτάσεις για εύκολο κέρδος. Η απογοήτευση που θα έρθει, θα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου θα σε κάνει επικοινωνιακό και κοινωνικό και είτε είσαι δεσμευμένη είτε ελεύθερη, θα βρεις τρόπους να διασκεδάσεις και να προσελκύσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Οι αποδράσεις που θα οργανώσεις, θα σε ανανεώσουν σημαντικά και θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου, πράγμα που έχετε και οι δύο άμεση ανάγκη. Ο ερωτισμός σου θα βρει την ανταπόκριση που θέλεις, ίσως όχι με τον ρυθμό που θα θέλεις, αλλά και αυτό καλό είναι! Χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν στη δική τους ροή και όλα θα σου πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις και φαντάζεσαι. Το τελευταίο δεκαήμερο, η διάθεσή σου για ερωτική δραστηριότητα θα είναι έντονη και η επιθυμία για αναζήτηση ενός συντρόφου διακαής σου πόθος. Επιδώσου σε συναντήσεις και ρομαντικά ραντεβού, αλλά φρόντισε να μην ξεγελαστείς από πολλά υποσχόμενες κουβέντες και υποσχέσεις. Να είσαι επιφυλακτική!

Επαγγελματικές
Πρέπει να προχωρήσεις σε απαραίτητες αλλαγές στην επαγγελματική σου καριέρα άμεσα και να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο. Ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει σημαντικά, ώστε να εφαρμόσεις όλα όσα σχεδιάζεις. Διώξε με κάθε τρόπο τις αρνητικές επιρροές του παρελθόντος, γιατί το μόνο που θα σου ‘’προσφέρουν’’ θα είναι πισωγυρίσματα και καθυστερήσεις. Να προσέξεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο, σε τυχόν προτάσεις που θα σου γίνουν και γενικώς, να είσαι συγκρατημένη σε οποιαδήποτε επέκταση θελήσεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις μάλλον ανοδική πορεία ανεξάρτητα από κάποια σκαμπανεβάσματα, που δεν θα είναι ικανά να διαμορφώσουν από μόνα τους κάτι άσχημο. Αγορές με σύνεση και μόνο αν είναι απαραίτητες. Δώσε βάση στις απόψεις των συνεργατών σου, γιατί υπάρχουν πραγματικά κάποιοι που θέλουν την πρόοδό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ξεκίνημα του καλοκαιριού θα σε βρει υπερκινητική και έντονα δραστήρια. Δεν θα έχεις λεπτό να ξεκουραστείς, αλλά θα δεις και τα αποτελέσματα να σε δικαιώνουν. Η Νέα Σελήνη, στις 8 του μήνα στους Διδύμους, θα σου φέρει πολλές ευχάριστες, αλλά και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μην το βάλεις κάτω όμως, όποιο εμπόδιο κι αν σου παρουσιαστεί. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτά θα σε δυσκολέψουν αρκετά με την παραμονή του Άρη στους Διδύμους, με έκτακτα έξοδα και ίσως κάποιες νομικές εκκρεμότητες, που είχες αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό. Οι μετακινήσεις σου θα είναι συνεχείς, με τον Δία να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 26, και θα έχεις επαφές με συγγενείς και φίλους. Ανήκεις άλλωστε στα ζώδια που δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτες τις καλές ευκαιρίες για ξεκούραση. Η συλλογική δουλειά θα αποδώσει περισσότερο από όσο περιμένεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι εύκολο να συνεργάζεσαι με άτομα, που έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις από εσένα, αρκεί να μην είσαι αρνητική απέναντί τους. Ο μήνας θα σου χαρίσει όμορφες, ερωτικές στιγμές και ευκαιρίες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο από τις 3 μέχρι τις 27. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές, ευνοούνται. Τόλμησε να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Τα πράγματα δυσκολεύουν και εσύ αποκτάς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και αρχίζεις να κυριεύεσαι από καχυποψίες, γκρίνιες και παράπονα, τις ημέρες της Πανσελήνου στις 23, στον Αιγόκερω. Έλεγξε καλύτερα τις αντιδράσεις σου απέναντι στη σχέση σου, γιατί οι σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας από την μεριά σου, θα έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Ο Ιούνιος θα είναι πολύ θετικός για εσένα, χωρίς βέβαια να λείψουν και τα απρόοπτα. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες στον αισθηματικό σου τομέα, γιατί με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 3 έως τις 27, σίγουρα σου παρουσιάζονται πολλές. Έχεις αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία νέα σχέση το διάστημα αυτό και ο έρωτας να σου πάρει τελείως το μυαλό. Προσπάθησε να μείνεις προσγειωμένη στην γη και άσε λίγο το χρόνο να κυλήσει, ώστε να δεις τις πραγματικές προθέσεις του ατόμου, που σε ενδιαφέρει. Αν σκέφτεσαι κάποια μόνιμη δέσμευση, ήρθε ο κατάλληλος καιρός για να το αποφασίσεις. Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, τόλμησε να ανατρέψεις τα δεδομένα της ζωής σου και να είσαι σίγουρη πως η προσωπική σου ευτυχία δεν είναι τόσο μακριά!

Επαγγελματικές
Πάνω που κάνεις προσπάθειες ανασυγκρότησης των επαγγελματικών σου, να και οι δυσκολίες, που γίνονται ακόμη χειρότερες, εξ αιτίας της οξύθυμης συμπεριφοράς σου. Αντιμετώπισε τα επαγγελματικά σου ζητήματα με σύνεση και λογική, και αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό την βοήθεια και συνεργατών και των συναδέλφων σου. Αν αλλάξεις την τακτική που ακολουθούσες μέχρι τώρα και γίνεις πιο συνεργάσιμος και διαλλακτικός, θα έρθουν πολύ γρήγορα νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, που θα σε χαροποιήσουν. Τα οικονομικά σου, ενώ θα αυξηθούν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να θυσιαστούν στον βωμό της μανίας σου για ψώνια και για ψυχαγωγικούς λόγους. Κάνε λίγο οικονομία, γιατί είναι βέβαιο πως θα τα έχεις μεγάλη ανάγκη πολύ γρήγορα. Δείξε προσοχή στις προτάσεις που θα σου γίνουν κοντά στην Πανσέληνο του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και μην γίνεσαι ευκολόπιστη και παρασυρθείς από τις υποσχέσεις των ανταγωνιστών σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Περίεργος θα είναι ο Ιούνιος για εσένα με αρκετές διακυμάνσεις και στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου. Οι σχέσεις με το περιβάλλον σου θα περάσουν από εντάσεις, όπως και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, από τις 3 μέχρι τις 27, θα σε φέρει αντιμέτωπη με το σύντροφό σου, που θα σου ζητήσει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Νιώθει παραμελημένη τους τελευταίους δύο μήνες και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό έχεις συμβάλλει εσύ και η πολυάσχολη επαγγελματική σου δραστηριότητα. Η θέση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σου και οι ευκαιρίες για να προβάλεις τη δουλειά σου θα είναι πολλές, ιδιαίτερα στις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στις 8. Είναι κατάλληλο αυτό το διάστημα να συνάψεις νέες συνεργασίες, να κλείσεις συμβόλαια και γιατί όχι, ίσως και να αλλάξεις χώρο και αντικείμενο εργασίας. Στα επικοινωνιακά σου θέματα, με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τις 26 και μετά, δεν θα λείψουν οι καβγάδες και τα προβλήματα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά και με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Ίσως να είσαι εριστική, αλλά βλέπεις και το πραγματικό πρόσωπο αυτών που σε περιβάλλουν. Να θυμάσαι πως η νέα θέση του Δία, που από τις 26 και μετά θα κινηθεί στον Καρκίνο, μπορεί εύκολα να μετατρέψει την πιεστική ένταση που αισθάνεσαι σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου σε ενέργεια και να λειτουργήσει προς όφελός σου. Στις 23, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και συμπεριφέρσου με εγκράτεια, γιατί πολύ εύκολα ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες και συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Αν και αυτός ο μήνας μπορεί να σε πιέσει λίγο ως προς την έκφραση των θέλω σου ή να σου βγάλει τάσεις απομόνωσης και μοναξιά ανά περιόδους, δεν είναι ο μήνας που θα σε κάνει να χάσεις την ευχάριστη διάθεση σου. Ο Ερμής στον Καρκίνο, μέχρι τις 26 σε ορθή πορεία, θα σε κάνει επικοινωνιακή και εκφραστική με το ταίρι σου ή με ανθρώπους που σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις καλύτερα. Από τις 7 και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα αρχίσεις να θέτεις νέες βάσεις στις σχέσεις σου και τυχόν μπερδέματα που μέχρι τώρα σε καθυστερούσαν, θα αρχίσουν σταδιακά να λύνονται. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να σκέφτεσαι την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και να απελευθερωθείς συναισθηματικά από όσα σε βαραίνουν.

Επαγγελματικές
Προς το θετικό φαίνεται πως γέρνει η πλάστιγγα αυτόν τον μήνα για τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σου. Ο δυναμισμός που θα σε χαρακτηρίζει, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με οφέλη στην εργασία σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου, που ίσως είχαν καθυστερήσει. Είναι μια καλή ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου σε σημαντικά ζητήματα και να εκλάβεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση των συνεργατών σου. Περιόρισε τις όποιες εντάσεις θα υπάρξουν στον οικογενειακό τομέα και μην τις μεταφέρεις στην εργασία σου, γιατί μόνο καλό δεν θα σου κάνουν. Τα οικονομικά σου δείχνουν μία τάση βελτίωσης, που θα είναι περισσότερο ορατή από τα μέσα του μήνα και μετά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τη σχετική εύνοια που σου προσφέρει ο Ιούνιος και μελέτησε τις κινήσεις σου για το επόμενο διάστημα.

 

www.tlife.gr

This entry was posted on Σάββατο, Ιούνιος 1st, 2013 at 09:42 and is filed under ΖΩΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply