Ντέμης: «Ο Ψωμιάδης καταφέρνει πάντα να μας κερδίζει»…

Την εκ νέου αναβολή της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη για τις 18 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής από την πλευρά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ (ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση 21,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της “Ένωσης”) για την μη έκδοση πρωτοβάθμιας απόφασης του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Σκοπίων και όχι έφεσης.

Η πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη ζήτησε επίσης να διακοπεί η δίκη λόγω της απουσίας του δικηγόρου του, ο οποίος όπως ανέφεραν βρίσκεται στην εκδίκαση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και είναι ο μόνος που γνωρίζει πλήρως τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο πελάτης του.

Παρόντες στην εκδίκαση της υπόθεσης ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Ρόκκας, ως βασικοί μάρτυρες αλλά και οι Γιάννης Γρανίτσας και Βαγγέλης Δερμανούτσος επίσης ως μάρτυρες κατηγορίας. Στο πλευρό του Μάκη Ψωμιάδη ήταν ο γιος του Σταύρος και η κόρη του Χριστίνα.

Αυτή είναι η 9η αναβολή της δίκης Ψωμιάδη.

Ντέμης: «Ο Ψωμιάδης καταφέρνει πάντα να μας κερδίζει» (vid)

Για τις συνεχείς “νίκες” του Μάκη Ψωμιάδη σε βάρος της ΑΕΚ μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά από τη νέα αναβολή της δίκης του πρώην προέδρου της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ. Ο Νικολαΐδης τόνισε πως ο Ψωμιάδης καταφέρνει και “παίζει” μόνος του απέναντι στη Δικαιοσύνη και την ΑΕΚ παρά τα αποδεδειγμένα εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου και της “Ένωσης”.

«Θέλω πολύ να πω ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Καταφέρνει και βγαίνει νικητής εννέα συνεχόμενα χρόνια. Παίζει μόνος του απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο, την ΑΕΚ, τη Δικαιοσύνη και τη λογική, αλλά καταφέρνει πάντα να μας κερδίζει, εννέα συνεχόμενα χρόνια, με αποδεδειγμένα εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου και της ΑΕΚ. Δεν θέλω κάτι άλλο να δηλώσω, απλά ειλικρινά του βγάζω το καπέλο και ας προβληματιστεί ο οποιοσδήποτε σε αυτή τη χώρα που ζούμε, ποια θα είναι η συνέχεια από εδώ και πέρα».

Θεωρείτε κωμωδία αυτό που γίνεται; «Δεν θέλω να κάνω κανέναν χαρακτηρισμό. Απλά εννέα χρόνια έρχομαι στα δικαστήρια. Και όχι μόνο εγώ. Και ο ΣΔΟΕ, και το ελληνικό Δημόσιο, και άλλοι άνθρωποι μαζί με μένα».

Θεωρείτε ότι έχει τελειώσει οριστικά αυτή η ιστορία; «Καταρχήν, από τη στιγμή που πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο και απ’ ότι μαθαίνω, διαβάζω η ΑΕΚ θα λυθεί ως εταιρεία μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παρίσταται στο δικαστήριο απέναντι του, οπότε… Δεν είμαι νομικός. Νομίζω ότι οι πιθανότητες νίκης σε αυτό το επίπεδο θα είναι λιγοστές. Αλλά δεν είμαι νομικός για να σας απαντήσω».

www.pamesports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.