Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τιμολέων Κοψαχείλης: Παράταση του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

Μάιος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μετά την συνέντευξη του Βουλευτή ΠΕ Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη στον Star-Fm 933,  στις 17 Απριλίου 2013, το γραφείο τύπου του, αναφέρει: 

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, του Δημάρχου και του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών, δόθηκε νέα παράταση για το πρόγραμμα «Εξοικονoμώ Κατ’ Οίκον» για την περιφέρειά μας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Κοψαχείλη με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, αρμόδιο για το ΕΣΠΑ, κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη, στις 17 Απριλίου, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα μεταφερθούν πόροι του ΕΣΠΑ για την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης κονδυλίων του προγράμματος στην Περιφέρειά μας. Κατόπιν εκδόσεως εγκυκλίου από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ κ. Γεώργιο Γιαννούση οριστικοποιείται η διάθεση 18 εκατομμυρίων ευρώ στη Δυτική Μακεδονία και έτσι εκτός από την ενεργειακή αναβάθμιση που θα έχει το κάθε σπίτι που θα επιδοτηθεί, θα ενισχυθεί και η τοπική αγορά. Η παραπάνω θετική εξέλιξη είναι άκρως απαραίτητη για μια περιοχή όπως η δική μας με εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες κατά τους χειμερινούς μήνες.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Διαβάστε και: Τιμολέων Κοψαχείλης στον Star-fm 933: Νέα παράταση για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»…

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 30th, 2013 at 13:54 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply