Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Συμβουλές για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού

Μάιος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πώς θα εξασφαλίσουμε τη λειτουργία στην ηλικία των 40

Βρίσκεστε σε μια ηλικία που νομίζετε ότι ο μεταβολισμός σας έχει «παγώσει»; Κι όμως σε κάθε ηλικία υπάρχει τρόπος για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σας. Διαβάστε παρακάτω πώς θα το καταφέρετε αν είστε στην ηλικία των 40…

– Διατηρείστε μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες: Η πρωτεΐνη θεωρείται σημαντική για τη σωστή ανάπτυξη των μυών αλλά και για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού σας. Καλό θα είναι να καταναλώνετε αρκετή πρωτεΐνη στο πρωινό, το μεσημεριανό αλλά και το βραδινό σας.

– Να στοχεύετε να τρώτε γύρω στα 20 -30 γρ. πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα: Με το να τρώτε πρωτεΐνη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο μεταβολισμός σας λειτουργεί σωστά, χωρίς να βρίσκεται σε αδράνεια.

– Μην καταναλώνετε μόνο κρέας: Πρωτεΐνη μπορείτε να βρείτε στις φακές, το τόφου και στα φασόλια.

– Γυμναστείτε: Εάν καταναλώνετε τις σωστές ποσότητες πρωτεΐνης, τότε η γυμναστική θα απογειώσει το μυϊκό σας σύστημα αλλά και το μεταβολισμό σας

 

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 30th, 2013 at 14:59 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply