Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο «Φεστιβάλ Μοτοσυκλέτας» στην Πτολεμαΐδα

Μάιος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο «Φεστιβάλ Μοτοσυκλέτας» στην ΠτολεμαΐδαΤην Ημέρα Μοτοσυκλέτας» και την 11η Συνάντηση Μοτοσυκλετιστικών γιόρτασε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Πτολεμαΐδας, στα πλαίσια διήμερων εκδηλώσεων, που διοργάνωσε με το Δήμο Εορδαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στόχος του ομίλου, σύμφωνα με το μέλος της διοίκησης Παναγιώτη Δεδογλίδη ήταν η διάδοση της ιδέας της μοτοσυκλέτας ως οικονομικό μέσο μετακίνησης, με λογικές όμως ταχύτητες, αλλά και να γίνει γνωστή η ιστορία της μέσα από μία έκθεση με παλιά και νέα μοντέλα.

Για την ελευθερία που προσφέρει η μοτοσυκλέτα έκανε λόγο ένας αναβάτης από την Θεσσαλονίκη τονίζοντας: «Οδηγούμε με μέτρο, συνετά, ενώ απολαμβάνουμε όσα μας προσφέρει καθώς με τη μοτοσυκλέτα ζεις την κάθε στιγμή, είναι θέατρο σε σύγκριση με το αυτοκίνητο, που είναι τηλεόραση».

Και οι μικροί όμως αναβάτες, που μίλησαν στον “Π” έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την αδιάλειπτη χρήση του προστατευτικού κράνους.

Μεταφέροντας τον χαιρετισμό της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου στους ντόπιους και στους φιλοξενούμενους από άλλες πόλεις δικυκλιστές, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Παιδείας Γιάννης Ασπράγκαθος, τόνισε ότι το είδος μετακίνησης με μοτοσυκλέτα μπορεί να αναπτυχθεί στην Πτολεμαΐδα, καθώς είναι μία επίπεδη πόλη, φυσικά με την σωστή οδική συμπεριφορά των αναβατών.

Οι διοργανωτές κατάφεραν να προσφέρουν ένα ξεχωριστό και γεμάτο εκπλήξεις Σαββατοκύριακο στους μικρούς και μεγάλους κατοίκους της περιοχής, που περιελάμβανε μοτοπαιχνίδια, παρουσίαση της ιστορίας της μοτοσυκλέτας και των πανελληνίων συγκεντρώσεων, εκθέσεις, μουσικές συναυλίες και ενδιαφέρουσες εκδρομές στα αξιοθέατα της Εορδαίας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

This entry was posted on Πέμπτη, Μάιος 30th, 2013 at 08:26 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply