Σήμερα το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, εκδικάζεται η αίτηση των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, που ζητούν να κηρυχθεί έκπτωτη η νυν διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και να διοριστεί νέα προσωρινή διοίκηση, που θα οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε χθες τους συμβούλους της ομοσπονδίας ότι τόσο η FIFA όσο και η UEFA, έχουν ενημερωθεί και εγγράφως για τις εξελίξεις. Υποστήριξε δε, ότι σε περίπτωση που γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και διοριστεί προσωρινή διοίκηση, αυτομάτως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποβληθεί από μέλος της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Κάτι που – σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν – θα σημάνει τον άμεσο αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και όλων των ομάδων που έχουν κερδίσει την έξοδό τους στην Ευρώπη, καθώς τα καταστατικά της FIFA και της UEFA, απαγορεύουν ρητά τις ύπαρξη προσωρινών διοικήσεων, διορισμένων από τα δικαστήρια.

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.