Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

2ο παραδοσιακό πανηγύρι από τον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης…

Μάιος 27th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

http://2.bp.blogspot.com/-xwBzLCjz548/UaNwYyh3yQI/AAAAAAAB74Q/pZOR-U9emIM/s1600/%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3+2.jpgΟ Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 το 2ο Παραδοσιακό Γρεβενιώτικο πανηγύρι στη θέση “Νιάημερος” Κοζάνης με τοπικά εδέσματα μανιταρόσουπα, σουγλιμάδα (κεμπάπ) και δημοτική παραδοσιακή μουσική.

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί γιορτή παραδοσιακής διατροφής όπου Γρεβενιώτες και Κοζανίτες βιοτέχνες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων τροφίμων θα μπορούν να εκθέτουν τα προϊόντα τους. Ο ι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του συλλόγου στο τηλέφωνο 6944685773. Δε θα λείψει βέβαια και η έκθεση φωτογραφιών από τις ομορφιές του τόπου μας.

Για όλα αυτά τα παραπάνω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκεφθήκαμε τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 τον κ.Χάρη Γελαδάρη πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, συζητήσαμε για την πραγματοποίηση του υπαίθριου παραδοσιακού πανηγυριού, ζητήσαμε την αρωγή των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου.

Ο κ. Γελαδάρης ένθερμος υποστηρικτής των πολιτιστικών εκδηλώσεων πάντα κοντά στους συλλόγους μας συνεχάρη για τις ποικίλες δραστηριότητες και μας υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά μας με όλες τις υποδομές του δήμου, με το έμπειρο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό που διαθέτει.

This entry was posted on Δευτέρα, Μάιος 27th, 2013 at 17:46 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply