Από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών της ΟΝΝΕΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, οι εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τη βάση των μελών της. Στη διαδικασία ψήφισαν 29194 μέλη σε όλη την Ελλάδα.

Το τελικό αποτέλεσμα στο 100% των εκλογικών τμημάτων διαμορφώθηκε ως εξής:

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 29.194
Σάκης Ιωαννίδης 26.837
ΛΕΥΚΑ 1.924
ΑΚΥΡΑ 433

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της ΟΝΝΕΔ σε όλη τη χώρα που τίμησαν με την ψήφο τους την οργάνωση μας. Η σημερινή μαζική συμμετοχή αποτελεί το ισχυρότερο μήνυμα στήριξης των μεταρρυθμίσεων που προωθεί ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς και τη δυνατότερη απάντηση μίας γενιάς που αντιστέκεται στη μιζέρια και το λαϊκισμό.

Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε ένα δίκαιο αγώνα, προτάσσοντας την ιδεολογία μας και δίνοντας βάρος στις αξίες της Πατρίδας και του Φιλελευθερισμού για τις οποίες αγωνιζόμαστε. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί, θέτοντας τον άνθρωπο στο κέντρο της πολιτικής μας και την περιφέρεια βασική προτεραιότητα των δράσεων μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον απερχόμενο πρόεδρο της οργάνωσης, Ανδρέα Παπαμιμίκο, γιατί η θητεία του ήταν κομβικό σημείο στην αλλαγή της πορείας της ΟΝΝΕΔ και αποτέλεσε για όλους εμάς την έμπνευση για να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα.

Από σήμερα όμως, ξεκινά μία νέα πορεία. Με σκληρή δουλειά και πίστη σε όσα εκπροσωπούμε, προκειμένου η ΟΝΝΕΔ της δικής μας γενιάς να γίνει δύναμη εξέλιξης της ελληνικής κοινωνίας. Για να κάνουμε την οργάνωση μας, εκφραστή μιας ολόκληρης γενιάς που δε συμβιβάζεται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.