Αυτοκτονία - σοκ αστυνομικού στο «Ελ. Βενιζέλος»Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι αστυνομικός της ΕΥΠ, ηλικίας 34 ετών, που είχε πάει για υπηρεσιακή δουλειά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αυτοκτόνησε στη μία σήμερα το μεσημέρι με το υπηρεσιακό του όπλο, μέσα στους κοινόχρηστους χώρους του αεροδρομίου.

Τον βρήκαν πεσμένο στο πάτωμα συνάδελφοί του όταν τους ειδοποίησε μία καθαρίστρια και αφού κάλεσαν ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως έγινε γνωστό, η αυτοκτονία σημειώθηκε μέσα στις τουαλέτες του αεροδρομίου. Ο αυτόχειρας είχε πάει το μεσημέρι με συναδέλφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να παραλάβουν ένα άτομο.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί που ήταν μαζί του, ο αυτόχειρας αποχώρησε κάποια στιγμή από την ομάδα, η οποία ήταν στην αίθουσα αφίξεων, και κατεύθύνθηκε στις τουαλέτες.

Πρώτη, μετά το άκουσμα του πυροβολισμού, έσπευσε στους κοινόχρηστους χώρους μία καθαρίστρια, η οποία βρήκε τον αστυνομικό πεσμένο στο πάτωμα, μέσα σε λίμνη αίματος.

Συνάδελφοί του ανέφεραν ότι ο αστυφύλακας, o οποίος ήταν παντρεμένος, το τελευταίο χρονικό διάστημα τους έλεγε ότι «δεν ήταν καλά», ενώ ανάφερε και κάτι περί «οικονομικών προβλημάτων».

Έως το απόγευμα πάντως, δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αυτοπυροβοληθεί.

Σπύρος Κουντούρης

Skountouris@pegasus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.