Του… έκοψε το βήχαΟ ΠΑΟΚ… επέστρεψε. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης με υπέροχο γκολ του Ολίσε (57’) και είναι πρώτος στη βαθμολογία των πλέι οφ, περιμένοντας την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα, με τον Αστέρα να είναι καλύτερος στο πρώτο αλλά να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του, όμως ο ΠΑΟΚ, στο καλύτερο διάστημά του πέτυχε το τέρμα και πήρε τη νίκη. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Κάτσε στο 87’.

Προβάδισμα, πλέον, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ ελάχιστες ελπίδες για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν οι Αρκάδες.

1. ΠΑΟΚ 10
2. ΠΑΣ Γιάννινα 7 (παιχνίδι λιγότερο)
3. Αστέρας Τρίπολης 5
4. Ατρόμητος 4 (παιχνίδι λιγότερο)

Το ματς:

Γρήγορο παιχνίδι, ελάχιστες ευκαιρίες και πολύ λίγα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, συνέθεταν στο σκηνικό στο πρώτο μέρος, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο τεχνικοί επέλεξαν να «φρεσκάρουν» τις ομάδες τους και αυτό δεν φάνηκε να τις επηρεάζει ιδιαίτερα, αφού και οι δύο θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα γκολ στο πρώτο μέρος.

Οι Λίνο, Αθανασιάδης και Κάτσε ξεχώριζαν από τους γηπεδούχους, την στιγμή που οι Ντε Μπλάσις και Ουσέρο ήταν οι διακριθέντες για ακόμα μια φορά από τους Αρκάδες. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει τέρμα μπροστά από τις δύο εστίες, παρά τις προσπάθειες των παικτών. Αυτό που φαινόταν και στις αναλύσεις της στατιστικής υπηρεσίας, ο Αστέρας είχε τις περισσότερες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να… «παίρνει» μπροστά και να ψάχνει από νωρίς το γκολ. Οι παίκτες του Γεωργιάδη είχαν καλύτερη κίνηση, οι Λάζαρ, Ρομπέρ και Ολίσε έδειχναν οι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Αστέρα, με τον Κάφα… εκτός γηπέδου και τον Ράγιος στον πάγκο, έμοιαζαν ανοργάνωτοι. Το γκολ του Ολίσε δεν άργησε να έρθει σε μια φάση όπου το πείσμα του Ρομπέρ και η εκτελεστική δεινότητα του Ολίσε, έφεραν τον «δικέφαλο του Βορρά» μπροστά στο σκορ.

Στα λεπτά που κύλησαν δεν άλλαξε τίποτα, ο Αστέρας πίεσε τον ΠΑΟΚ, κέρδισε την αποβολή του Κάτσε, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και να φέρει τα πάνω κάτω στην Τούμπα. Η ομάδα του Γεωργιάδη κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ, φτάνοντας τους 10 πόντους, οι οποίοι των φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρ. για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λίνο (80’ Σταφυλίδης), Κατσουράνης, Κουμάλο, Κάτσε, Λάζαρ (87’ Λόρενς), Ολίσε, Ρομπέρ, Βούκιτς (55’ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Χακόμπο, Ιντζίδης, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσάμπουρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές (32’ λ.τ. Γιαλούσης), Ουσέρο, Αλβάρες (70’ Καλαντζής), Κάφα (55’ Ράγιος), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Σέτι, Ουρτάδο, Καστέλς.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Γήπεδο: Τούμπας

 

Χρήστος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.