Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «FORBES»

Ο πλανητάρχης και η σύζυγός του έχουν καταφέρει με τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες τους να βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο και να ασκούν σημαντική επιρροή   Σύμφωνα με το ρητό, πίσω από έναν μεγάλο άνδρα κρύβεται μία γυναίκα, όμως, όπως καταδεικνύεται από τη λίστα του περιοδικού «Forbes» με τα πιο ισχυρά ζευγάρια του πλανήτη, το ρητό είναι λάθος και αυτό που έχει σημασία είναι πόσο ισχυρό είναι ένα δίδυμο.

Στην εν λόγω λίστα περιλαμβάνονται διάσημα ζεύγη από τους χώρους της πολιτικής, της σόουμπιζ, του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι γηραιότεροι της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην κορυφή της λίστας του γνωστού περιοδικού δεν είναι άλλοι από τον Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα. Σύμφωνα με το «Forbes», η Μισέλ και η δημοτικότητά της είναι αυτά που φέρνουν το ζευγάρι στην κορυφή κι όχι το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι πλανητάρχης.

Συγκεκριμένα, η δημοτικότητα της Μισέλ Ομπάμα φτάνει το 67% σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, γεγονός που της αποδίδει κύρος και δύναμη, πιθανότατα μεγαλύτερη ακόμη και από του συζύγου της, τα ποσοστά δημοτικότητας του οποίου είναι σαφώς μικρότερα. Η Μισέλ μέσω διάφορων εκστρατειών της στο κοινωνικό επίπεδο έχει μετατραπεί σε πρότυπο για αρκετούς Αμερικανούς.

Το ζεύγος Μπραντζελίνα έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις αποφάσεις του την κοινή γνώμη, με τελευταία την πρόσφατη διπλή μαστεκτομή της Τζολί

Το ζεύγος Μπραντζελίνα έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις αποφάσεις του την κοινή γνώμη, με τελευταία την πρόσφατη διπλή μαστεκτομή της Τζολί

Πιο κάτω στη λίστα με τα 15 ζευγάρια με τη μεγαλύτερη επιρροή βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, η Μπιγιονσέ με τον Jay-Z, ο κ. και η κ. Γκέιτς και ο νέος πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ με τη σύζυγό του Πεγκ Λουάν. Κατά σειρά κατάταξης, στη δεύτερη θέση βρίσκονται με περιουσία 67 δισεκατομμυρίων δολαρίων ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, ενώ ακολουθούν στην τρίτη θέση ο Jay-Z και η Μπιγιονσέ, κυρίως εξαιτίας της ιστορίας που είχαν προσφάτως με το ταξίδι τους στην Κούβα, αλλά και εξαιτίας της ανάμειξή τους στη χρηματοδότηση της εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα και της εμφάνισης της Μπιγιονσέ στην ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου. Μετά είναι το προεδρικό ζεύγος της Κίνας και πέμπτοι έρχονται Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.

Η αναγνωρισιμότητα της συζύγου του Σι Τζινπίνγκ που είναι πρώην λαϊκή τραγουδίστρια ταιριάζει γάντι με την αναγνωρισιμότητα της Μπιγιονσέ και του Jay-Z και εξηγεί γιατί το προεδρικό ζεύγος της Κίνας β

Η αναγνωρισιμότητα της συζύγου του Σι Τζινπίνγκ που είναι πρώην λαϊκή τραγουδίστρια ταιριάζει γάντι με την αναγνωρισιμότητα της Μπιγιονσέ και του Jay-Z και εξηγεί γιατί το προεδρικό ζεύγος της Κίνας βρίσκεται στην 4η θέση της λίστας

Στη λίστα βρίσκεται επίσης και το ζεύγος Κλίντον, όμως πλέον, μετά την αποχώρηση της Χίλαρι Κλίντον από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κατέχουν μόλις την 8η θέση. Εκτός από τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, στα οποία περιλαμβάνεται η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας και ο πρίγκιπας Φίλιππος, στην εν λόγω λίστα φιγουράρουν η Πόρτια Ντε Ρόσι και η Ελεν ντε Τζενέρις.

Το ζεύγος Γκέιτς, διαχειριστές της περιουσίας των 67 δισ. δολαρίων και του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έδωσε για αγαθοεργίες περισσότερα από 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από

Το ζεύγος Γκέιτς, διαχειριστές της περιουσίας των 67 δισ. δολαρίων και του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έδωσε για αγαθοεργίες περισσότερα από 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα

Επίσης, στην κατάταξη υπάρχει η Σακίρα με τον Ζεράρντ Πικέ, ο Πατρίτσιο Μπερτέλι με τη Μιούτσια Πράντα, ο διευθυντής της HTC Σερ Βανγκ με τη Βέγκι Τσεν, ο σκηνοθέτης Μάικ Νίκοπλς με την παρουσιάστρια καιρού στο ABC Ντάιαν Σάουερ και η Ζιζέλ Μπούντχεν με τον Τομ Μπράντι.

Τη λίστα συμπληρώνουν η Μελίσα Μάγιερ, που είναι στέλεχος της Yahoo, με τον Ζάκαρι Μπογκ, αλλά κι η Νταϊάν φον Φούστερνμπεργκ με τον Μπάρι Ντίλερ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.