http://2.bp.blogspot.com/-mW8Pd32D5TY/UaB9bgix78I/AAAAAAAB7ek/fp5OVcZnam4/s1600/P5248885+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpgΜε απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γρεβενών την Παρασκευή (24/5) στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

Κεντρικό σύνθημα της βραδιάς που επιμελήθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας ήταν Καθαρή πόλη- όμορφη πόλη.

Η χορωδία «ΛΙΓΕΙΑ» με τραγούδια παραδοσιακά και έντεχνα, σχετικά με τη φύση και το περιβάλλον, «μάγεψε» το κοινό που πλημμύρισε την αίθουσα του Κέντρου της ΔΕΚΕΓ .

Στη συνέχεια οι δημοτικοί και ποντιακοί χοροί από τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην όλη εκδήλωση.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς αλλά και πολλοί φίλοι, διασκέδασαν και καταχειροκρότησαν με την… ψυχή τους.

Ο Βουλευτής ΠΕ Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης και ο Διευθυντής Β/βάθμιας εκπαίδευσης Γρεβενών Dr Θωμάς Λιάμπας , βράβευσαν τα σχολεία που δημιούργησαν μοναδικά μνημεία- κατασκευές χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά…

Δείτε φωτογραφίες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

ΥΓ: Φωτογραφίες από την εκδήλωση (με μεγαλύτερη ανάλυση και χωρίς logo) βρείτε στο ΦΩΤΟ SΤUDIO Ράμμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.