Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκτός ΠΑΣΟΚ και επίσημα η Διαμαντοπούλου – Έτοιμη για νέο κόμμα

Μάιος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει πια”… Με τη φράση αυτή η Άννα Διαμαντοπούλου έβαλε και τυπικά τέλος στη σχέση της με το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι είναι έτοιμη να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός νέου κόμματος στο χώρο της κεντροαριστεράς, τονίζοντας ότι την ίδια δεν την ενδιαφέρει αν θα είναι αρχηγός.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ “Η άλλη όψη” και τον Μανόλη Κοττάκη η πρωην υπουργός επισήμανε ακόμη ότι από το Φθινόππωρο πρέπει “να τελιώσει το καθεστώς της τρόικας” και παράλληλα να υπάρξει υποτίμηση του ευρώ, ενώ υπογράμμισε ότι ο έλεγχος για την εφαρμογή του προγράμματος και του μνημονίου να αντικατασταθεί από το Κοινοβούλιο.

Επίσης η κ. Διαμαντοπούλου υπεραμύνθηκε των μεταρρυθμίσεων που προώθησαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου, ασκώντας κριτική στη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τις υποστήριξε, ενώ αναγνώρισε τη συμβολή του Αντώνη Σαμαρά στη πολιτική σταθερότητα.

Σημείωσε τέλος ότι αυτή την περίοδο “…ενώ έχουμε συναρμολογήσει και πάλι το αυτοκίνητο, λείπουν η μηχανή και το καύσιμο”, ενώ τάχθηκε υπερ της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης και ενός κονού ευρωπαϊκου φορολογικού συστήματος.

www.newsit.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Μάιος 24th, 2013 at 20:22 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply