Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην επικείμενη μεταφορά του Τμήματος Ελέγχου και Δικαστικού της Δ.Ο.Υ. Γρεβενών στην Δ.Ο.Υ. Κοζάνης.

Εκτιμούμε ότι η μεταφορά θα επιφέρει τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πιστεύουμε ότι, η μεταφορά υπηρεσιών από την πόλη μας, εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο της Κυβέρνησης για συρρίκνωση και αποδυνάμωση των υπηρεσιών.

Στεκόμαστε αντίθετοι στα σχέδια της Κυβέρνησης για την περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας, που ήδη δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα λόγω κρίσης και πλήττεται από την ανεργία.

Καταδικάζουμε τέτοιου είδους παρεμβάσεις που είναι αντίθετες στην αποκέντρωση των Υπηρεσιών και στο πνεύμα του “Καλλικράτη”.

Διατυπώνουμε την αντίθεσή μας σε κινήσεις, με τις οποίες δημιουργούνται ενδοπεριφερειακές ανισότητες μεταξύ των πολιτών.

Με αφορμή την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών στις 28-05-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, Καλούμε όλες τις Αρχές, τους επαγγελματίες, τους φορείς και τους πολίτες του τόπου μας, να δώσουμε το παρόν καταθέτοντας τη διαμαρτυρία μας και υποβάλλοντας ψήφισμα κατά της υποβάθμισης, αποδυνάμωσης και περιθωριοποίησης των πολιτών των Γρεβενών.

Ο Επικεφαλής και οι Σύμβουλοι
της Μείζονος Αντιπολίτευσης
του Δήμου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.