Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οδηγίες για την εξέταση στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

23 Μαΐου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Οδηγίες για την εξέταση στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης ΕπιχειρήσεωνΤην Παρασκευή 24 Μαΐου οι υποψήφιοι της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης θα εξεταστούν στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών (Α.Ο.Δ.Ε.).

Το μάθημα είναι θεωρητικό, δεν κρύβει εκπλήξεις και προσφέρεται για υψηλή βαθμολογία στους καλά διαβασμένους υποψήφιους.

Η εξέταση περιέχει 2 ισοδύναμες ομάδες θεμάτων (Α και Β) των 50 μονάδων έκαστη.

Η Α Ομάδα θεμάτων περιλαμβάνει ερωτήσεις Σωστού – Λάθους (5 με 6 προτάσεις) καθώς και Πολλαπλής Επιλογής (3 προτάσεις) στις οποίες συνήθως δεν ζητείται δικαιολόγηση.

Αυτές οι ερωτήσεις προσφέρουν αρκετά μόρια (γύρω στα 40). Πρέπει να είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι καθώς όσο εύκολα μπορείτε να κερδίσετε μόρια, μια λάθος επιλογή μπορεί να σας κοστίσει αρκετά!!

Διαβάστε προσεκτικά κάθε πρόταση ώστε να κατανοήσετε πλήρως το νόημά της και στη συνέχεια επιλέξτε το σωστό με κριτήριο τις γνώσεις σας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με κάθε λέξη που μπορεί να μεταβάλλει το νόημα της πρότασης.

Η Α Ομάδα θεμάτων ολοκληρώνεται με μία ερώτηση σύντομης ανάπτυξης.

Η Β Ομάδα θεμάτων περιλαμβάνει 3 με 4 ερωτήσεις εκτεταμένης ανάπτυξης, οι οποίες μπορεί να έχουν και κάποια υποερωτήματα. Οι ερωτήσεις αυτές είναι ξεκάθαρα διατυπωμένες και αναφέρονται σε συγκεκριμένα αυτόνομα κομμάτια της ύλης.

Να σιγουρευτείτε ότι έχετε κατανοήσει ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο, να είστε κατά το δυνατόν πιστοί στο κείμενο του βιβλίου, αποφεύγοντας τις προσωπικές απόψεις και τους αυτοσχεδιασμούς.

Ο χρόνος της εξέτασης (3 ώρες) είναι υπεραρκετός για να σκεφτείτε καλά κάθε θέμα, να σημειώσετε τα κυριότερα σημεία στο πρόχειρο και τελικά να γράψετε την κάθε απάντηση καθαρά, αναλυτικά και ολοκληρωμένα.

Σε κάθε περίπτωση να μην αφήσετε κανένα ερώτημα αναπάντητο! Ακόμα και αν δεν θυμάστε καλά κάποιο θέμα, να γράψετε ό,τι σχετικό γνωρίζετε ώστε να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια!

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Για το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε.
Φακατσέλης Ζήσης
www.newsbeast.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2013 at 18:52 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply