Αγώνας μπάσκετ ανδρών:

http://3.bp.blogspot.com/-KB5RsMceT4M/UZ0nXqE_kOI/AAAAAAAB7KU/0vzjntljSAc/s1600/P5228762+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpg

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη (22/5) στο κλειστό των Γρεβενών η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του Πρωτέα και της ομάδας ARIES TRIKALA BC, που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.

Ο στόχος που είχε βάλει η διοίκηση του Πρωτέα: να ενισχυθεί με όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα το ταμείο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Ν. Γρεβενών “Ελπίδα” , επετεύχθη, αφού πουλήθηκαν περισσότερα από 1.500 εισιτήρια.

Στο ημίχρονο  τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες ο “Γρεβενιώτης- Σαμαρινιώτης” προπονητής της ομάδας της Θεσσαλίας Γιάννης Τζήμας ,ο team manager των Τρικάλων Κώστας Σκρέκας για την προσφορά τους στο μπάσκετ αλλά και οι διαιτητές της συνάντησης Δημήτρης Παφίλης και Γιώργος Μιχαηλίδης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την προσφορά του Συλλόγου “Ελπίδα” από την ίδια την πρόεδρο του Συλλόγου κα Ευαγγελία Μπόγια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε το τελικό σκορ της συνάντησης που ήταν 49- 72.

Δείτε εικόνες (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.