Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης, με αφορμή τη συνάντηση που έλαβε χώρα στις 21/4/2013 στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κατά την οποία εξετάστηκε, μεταξύ άλλων, η μεταφορά του Τμήματος Ελέγχου και Δικαστικού της Δ.Ο.Υ. Γρεβενών στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, εκφράζει με αγανάκτηση και οργή την κάθετη και βαθιά αντίθεσή του και θεωρεί απαράδεκτη την υλοποίησή της.

Μετά την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης, η μεταφορά του Τμήματος Ελέγχου και Δικαστικού της Δ.Ο.Υ. Γρεβενών στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης θα αποτελέσει νέο πλήγμα για την Π.Ε. Γρεβενών, θα υποβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων στο κοινό υπηρεσιών, θα συμβάλει στην επίπονη, ψυχικά και οικονομικά, καθημερινή μετακίνηση των συμπολιτών μας στην Κοζάνη, παραπέμποντας σε παλαιότερες δεκαετίες, και αναπόφευκτα θα οδηγήσει στην ποιοτική και κατ’ επέκταση αριθμητική συρρίκνωση της περιοχής μας. Η πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να μας απογυμνώσει από τις υπηρεσίες του και να παροπλίσει την τοπική κοινωνία των Γρεβενών θα μας βρει ενάντιους.

Η κατάργηση του ως άνω μέτρου είναι επιβεβλημένη στο μέτρο που το κράτος μας επιμένει να χαρακτηρίζεται πρωτίστως ως κοινωνικό κράτος.

Η θέση μας είναι άκαμπτη και θα προχωρήσουμε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια προς διαφύλαξη των συμφερόντων των συμπολιτών μας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.