Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όταν ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του

Εσφαξε τη μητέρα του γιατί του είπε να κλείσει την τηλεόρασηΣύμφωνα με την Αστυνομία, μητέρα και γιος διαπληκτίστηκαν περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα, όταν η 51χρονη μητέρα του, δασκάλα στο επάγγελμα, ζήτησε από τον 18χρονο να σταματήσει να βλέπει τηλεόραση, επειδή σήμερα θα έδινε πανελλήνιες εξετάσεις.

Ύστερα από λίγη ώρα, η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια και τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος μαχαίρωσε τρεις φορές τη μητέρα του, σε διάφορα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα να της επιφέρει θανάσιμα χτυπήματα.

Εκείνη την ώρα ο πατέρας του 18χρονου, ο οποίος είναι καθηγητής, βρισκόταν στο σπίτι, αλλά κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο, όπως και τα δύο αδέλφια του 18χρονου.

Ο μαθητής συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Ασφάλειας Αγρινίου για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «η μητέρα του τον νευρίασε και για αυτό τη σκότωσε».

e-go.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.